Contraband speelkaarten


Geproduceerd in de VS door theory11 en ontworpen in het Verenigd Koninkrijk door Joe White, Contraband speelkaarten werden geïnspireerd door geheime genootschappen, complottheorieën en al het onbekende.

Op voorraad
€ 9,95

Contraband speelkaarten

Speelkaarten van hoge kwaliteit door theory11, helemaal opnieuw ontworpen met volledig aangepaste voor- en achterkant. Elke speelkaart in het Contraband deck is helemaal opnieuw ontworpen - zelfs de Azen-, Jokers- en Face kaarten tonen aandacht voor details die nog nooit eerder zijn bereikt. Meer dan een jaar in de maak en elke minuut is zichtbaar in het uiteindelijke ontwerp. De binnenkant van het Contraband speelkaartendoosje heeft een elegant zwart folie ontwerp. Het etui en de kaarten erin zijn allemaal gemaakt in de VS op FSC-gecertificeerd, ECF-papier. Geheime beelden zijn verborgen in het ontwerp: de lijnen van de binnenklep construeren (letterlijk!) een gezicht van mysterie.

Elk Contraband deck by theory11 heeft 56 poker formaat speelkaarten ontworpen in de UK en geprint in de Verenigde Staten van Amerika door de U.S. Playing Card Company. De Contraband speelkaarten hebben 2 Jokers en 1 double backer + 1 theory eleven reclame speelkaart.

Contrabank Playing Cards
High Quality Playing Cards
Produced by THEORY11
Designed in the U.K.
Made in USA

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Contraband speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.