Nieuw-18.65%

COPAG 310 ALPHA Orange


De COPAG 310® ALPHA Orange, de nieuw Copag 310 cardistry speelkaarten geprint op de nieuwe Slimline stock van Cartamundi.

De zomereditie van de COPAG 310 Alpha playing cards is nu te koop bij Speelkaartenwinkel.nl in een limited edition, de COPAG 310 ALPHA Orange.

Op voorraad
Speciale prijs € 6,50 Normale prijs € 7,99

COPAG 310 ALPHA Orange

De COPAG 310 playing cards zijn na meer dan twee jaar ontwikkeling op de markt gebracht door nauw samen te werken met ervaren spelers, cardisten en magicians. De exclusieve echte linnen B9 afwerking van de COPAG 310 speelkaarten staan garant voor ultieme handling en een lange levensduur en zijn speciaal ontwikkeld voor het de perfecte sleight en de ultieme flourish. Deze afwerking is het resultaat van intens Onderzoek & Ontwikkeling en meer dan 300 geteste prototypes. Dit om de COPAG 310 decks direct klaar te maken zodat je ze meteen uit het kaartendoosje kan gebruiken. De zachte maar veerkrachtige aard van de speelkaarten en de soepelheid van de handeling, liggen in een zorgvuldig opgebouwde balans tussen materiaal, coating, linnen afwerking en het snijden van de speelkaarten.

COPAG 310 introduceert de exclusieve echte linnen B9 afwerking voor onovertroffen handling en ultieme flourish. De COPAG 310 playing cards zijn geïnspireerd door jou. Ontwikkeld in het streven naar meesterschap. Gemaakt voor spelers, cardists en magicians.

COPAG 310 Cardistry Playing Cards
Het COPAG 310 ALPHA cardistry deck heeft 56 poker size playing cards met cardistry faces gedrukt door Cartamundi op de nieuwe Slimline stock en afgewerkt met het inmiddels beroemde True Linen B9 Finish. De COPAG 310 cardistry speelkaarten zijn ontwikkeld speciaal voor cardistry en werden door Cartamundi gelanceerd op de Cardistry-Con in Portland, Oregon in de Verenigde Staten van Amerika. Met een eenvoudig geometrisch ontwerp en randloze eenzijdige achterkanten en voorkanten, stelt COPAG 310® ALPHA open voor een veelvoud aan combinaties. De COPAG 310 ALPHA Orange speelkaarten zijn een ideale metgezel voor cardisten in hun eindeloze reis naar nieuwe flourished en perfecte formaties. De COPAG 310® ALPHA Orange zijn het nieuwste deck in de COPAG 310 series van Cartamundi, verkrijgbaar in een gelimiteerd oplage voor de magic wereld en voor de kaartkunstenaars.

De overeenkomsten met standaard speelkaarten en de COPAG 310 cardistry speelkaarten eindigen hier echter, aangezien de nummers en plaatjes op de speelkaarten zijn vervangen door een omgekeerde versie van de kaart achterkanten. Specifiek ontwikkeld voor het maken van coole cardistry moves. Let op: dit COPAG deck is puur voor cardistry en heeft dus geen nummers of plaatjes speelkaarten. Deze oranje zomereditie van de COPAG 310® ALPHA playing cards heeft dezelfde mooie afwerking als alle andere COPAG 310 decks, dus in één woord verbazingwekkend!

COPAG 310 Cardistry Cards
True Linen B9 Finish - Cardistry Faces - Poker Size
COPAG sinds 1908
Gemaakt door Cartamundi
Made in EU

Meer informatie
Merk COPAG
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Cardistry Faces
Beschikbare kleuren Oranje
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:COPAG 310 ALPHA Orange
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.