COPAG 310 Deck I’m Marked

Met deze gemarkeerde speelkaarten uit de COPAG 310 familie kun je verbluffende speelkaarten trucs doen.

COPAG 310 I’M MARKED “Je kunt niet zien wat ik kan zien.”

Het COPAG 310 Deck I’m Marked van Cartamundi is nu direct uit voorraad te koop bij Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 14,99

COPAG 310 Deck I’m Marked

Sinds de eerste COPAG 310 decks met de TRUE LINEN B9 FINISH van de productielijn van Cartamundi zijn gerold, hoorde Cartamundi dat cardists, goochelaars en speelkaarten verzamelaars deze playing cards net iets te dik vonden. Bij Cartamundi is kwaliteit de kernwaarde en zij geloven dat het handelen op basis van feedback uit de community de sleutel is om de Cartamundi producten naar een hoger niveau te tillen. Dit is ook de reden waarom Cartamundi het afgelopen jaar meer onderzoek en ontwikkeling heeft gedaan om een verbeterd papier stock te creëren dat voldoet aan de verwachtingen van de playing card community. Het resultaat is de Cartamundi SlimLine stock. Deze nieuwe SlimLine stock is beduidend dunner, 5-6 speelkaarten om precies te zijn. Met de release van dit nieuwe SlimLine karton op de standaard COPAG310 speelkaarten en custom playing cards is Cartamundi van mening dat ze in Turnhout weer één stap dichterbij zijn gekomen in hun nooit aflatende streven naar meesterschap.

COPAG 310 SLIMLINE I'M MARKED DECK
Het COPAG310 SlimeLine I’m Marked deck heeft 55 poker size playing cards die aan de achterkant gemarkeerd zijn in alle vier de hoeken van de speelkaarten en komt inclusief 2 Jokers + 1 uitleg kaart hoe de markering werkt op deze COPAG 310 speelkaarten. Deze COPAG310 gemarkeerde speelkaarten zijn gedrukt door Cartamundi in de Europese Unie op Slimeline stock en afgewerkt met een True Linen B9 finish.

COPAG310 SLIMLINE I’M MARKED DECK
True Linen B9 Finish - Regular Index - Poker Size
COPAG sinds 1908
Gemaakt door Cartamundi
Made in EU

Meer informatie
Merk COPAG
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Gemarkeerde kaarten
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:COPAG 310 Deck I’m Marked

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.