COPAG 310 Face Off Deck Blue

De voorkant van deze COPAG 310 Face Off speelkaarten is blanco en de achterkant is blauw. Deze blank face playing cards zijn nieuw van COPAG 310.

Dit COPAG310 Face Off deck kun je gebruiken in combinatie met de standaard COPAG 310 speelkaarten blauw om oneindig veel kaarttrucs mee te doen!

Op voorraad
€ 7,99

COPAG 310 Face Off Deck Blue

Sinds de eerste COPAG 310 playing cards met de TRUE LINEN B9 FINISH van de productielijn van Cartamundi zijn gekomen, hoorde Cartamundi dat cardists, magicians en playing cards collectors deze speelkaarten net iets te dik vonden. Bij Cartamundi is kwaliteit de kernwaarde en zij geloven dat het handelen op basis van feedback uit de gemeenschap de sleutel is om de Cartamundi artikelen naar een hoger niveau te tillen. Dit is ook de reden waarom Cartamundi het afgelopen jaar meer Research en Development heeft gedaan om een verbeterd papier stock te creëren dat voldoet aan de verwachtingen van de community. Het resultaat is de Cartamundi SlimLine karton. Deze nieuwe SlimLine stock is beduidend dunner, 5 tot 6 kaarten om precies te zijn. Met de release van dit nieuwe SlimLine karton op de standaard COPAG 310 speelkaarten en custom decks is Cartamundi van mening dat ze in Turnhout weer één stap dichterbij zijn gekomen in hun nooit aflatende streven naar meesterschap.

COPAG 310 SLIMLINE FACE OFF DECK
Het COPAG310 SlimeLine Face Off deck bevat kaarten die je in combinatie met de blauwe standaard COPAG 310 speelkaarten kunt gebruiken voor sensationele speelkaartentrucs. De voorkant van deze COPAG 310 kaarten is blanco en de achterkant is voorzien van een standaard COPAG 310 speelkaart blauw. Het COPAG 310 Face Off deck heeft 55 poker size playing cards met een blanco voorkant met een blauwe achterkant en zijn print door Cartamundi in de Europese Unie op SlimeLine stock afgewerkt met een True Linen B9 finish.

COPAG310 SLIMLINE FACE OFF DECK
True Linen B9 Finish - Blanco Index - Poker Size

COPAG sinds 1908
Gemaakt door Cartamundi
Made in EU

Meer informatie
Merk COPAG
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Blanco kaarten
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:COPAG 310 Face Off Deck Blue

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.