Nieuw

COPAG 310 Face Off Deck Red

De voorkant van deze COPAG310 Face Off playing cards is blanco en de achterkant is rood.

Met dit COPAG 310 Face Off deck kun je jouw eigen speelkaarten maken of je gebruikt dit deck in combinatie met de standaard COPAG 310 speelkaarten rood om er verbluffende speelkaarten trucs mee te doen!

Deze blank face kaarten van COPAG 310 zijn nu te koop bij Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 7,99

COPAG 310 Face Off Deck Red

Sinds de eerste COPAG 310 decks met de TRUE LINEN B9 FINISH van de productielijn van Cartamundi zijn gekomen, hoorde Cartamundi dat cardists, goochelaars en speelkaarten verzamelaars deze playing cards net iets te dik vonden. Bij Cartamundi is kwaliteit de kernwaarde en zij geloven dat het handelen op basis van feedback uit de community de sleutel is om de Cartamundi producten naar een hoger niveau te tillen. Dit is ook de reden waarom Cartamundi het afgelopen jaar meer R&D heeft gedaan om een verbeterd papier stock te creëren dat voldoet aan de verwachtingen van de gemeenschap. Het resultaat is de Cartamundi SlimLine stock. Deze nieuwe SlimLine stock is beduidend dunner, 5-6 speelkaarten om precies te zijn. Met de release van dit nieuwe SlimLine karton op de standaard COPAG 310 playing cards en custom decks is Cartamundi van mening dat ze in Turnhout weer één stap dichterbij zijn gekomen in hun nooit aflatende streven naar meesterschap.

COPAG 310 SLIMLINE FACE OFF DECK
Het COPAG310 SlimeLine Face Off deck bevat kaarten die je in combinatie met de rode standaard COPAG 310 playing cards kunt gebruiken voor sensationele goocheltrucs met speelkaarten. De voorkant van deze COPAG 310 kaarten is blanco en de achterkant heeft een standaard COPAG 310 playing card rood. Het COPAG 310 Face Off deck heeft 55 poker formaat speelkaarten met een blanco voorkant met een rode achterkant en zijn print door Cartamundi in de EU op SlimeLine karton afgewerkt met een True Linen B9 finish.

COPAG310 SLIMLINE FACE OFF DECK
True Linen B9 Finish - Blanco Index - Poker Size

COPAG sinds 1908
Gemaakt door Cartamundi
Made in EU

Meer informatie
Merk COPAG
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Blanco kaarten
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:COPAG 310 Face Off Deck Red

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.