COPAG 310 Gaff Deck I


Dit COPAG 310 Gaff Deck I bevat verschillende soorten speciaal ontworpen magic kaarten die uitsluitend kunnen worden gebruikt in combinatie met de standaard COPAG 310 speelkaarten rood en de standaard COPAG 310 speelkaarten blauw voor verbluffende goocheltrucs.

Op voorraad
€ 5,99

COPAG 310 Gaff Deck I

Dit COPAG 310 deck is na meer dan twee jaar ontwikkeling op de markt gebracht door nauw samen te werken met ervaren spelers, cardisten en goochelaars. De exclusieve echte linnen B9 afwerking van de COPAG 310 kaarten staan garant voor ultieme handling en een lange levensduur en zijn speciaal ontwikkeld voor het de perfecte sleight en de ultieme flourish. Deze afwerking is het resultaat van intens Onderzoek & Ontwikkeling en meer dan 300 geteste prototypes. Dit om de COPAG 310 kaarten direct klaar te maken zodat je ze meteen uit het speelkaarten doosje kan gebruiken. De zachte maar veerkrachtige aard van de speelkaarten en de soepelheid van de handeling, liggen in een zorgvuldig opgebouwde balans tussen materiaal, coating, linnen afwerking en het snijden van de speelkaarten.

Gaff speelkaarten
Een gaff deck is een speciaal kaartspel voor goochelaars dat wordt gebruikt in combinatie met normale standaard speelkaarten. Het COPAG 310 Gaff Deck I heeft dezelfde achterkanten als de standaard COPAG 310 speelkaarten rood en de standaard COPAG 310 speelkaarten blauw, maar de voorkanten van de kaarten zijn visueel aangepast. Dit gaff deck van COPAG bestaat uit 56 rode en blauwe speelkaarten in poker size inclusief twee jokers en is uitsluitend geschikt voor gebruik in combinatie met de standaard COPAG 310 decks. In dit COPAG 310 Gaff Deck I zitten de volgende gaff speelkaarten: 8 blank faces, 4 blank cards, 2 reveals, 15 double faces, 8 blank backs, 5 split faces en 14 double backers. De COPAG gaff speelkaarten zijn door Cartamundi geprint op karton en afgewerkt met een echte linnen B9 finish.

Het nummer 310
We kunnen stellen dat 310 gebonden is aan 3/10, 3 oktober. De eerste keer dat de true linen B9 finish bij Cartamundi in Turnhout in productie ging. Sommigen zullen denken dat 310 een verwijzing is naar de oude Griekse numerologie. Goochelaars en magicians zouden je kunnen vertellen dat 310 verwijst naar 31/10, World Magic Day. Maar wat betekent 310 voor jou? Wat is jouw verhaal? Probeer dit COPAG 310 Gaff Deck I en voel het verschil.

COPAG 310 Gaff Deck I
True Linen B9 Finish - Reguliere Index - Poker Size
COPAG sinds 1908
Gemaakt door Cartamundi
Gemaakt in Europa

Meer informatie
Merk COPAG
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Gaff Deck
Beschikbare kleuren Rood en blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:COPAG 310 Gaff Deck I
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.