Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

COPAG 310 Playing Cards Back Me Up

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

De achterkant van deze COPAG 310 Back Me Up speelkaarten is blanco en de voorkant heeft een reguliere index zoals je van de COPAG 310 speelkaarten gewend bent.


De COPAG 310 playing cards Back Me Up kun je gebruiken in combinatie met de standaard COPAG310 decks om ontelbare speelkaarten trucs mee te doen!


Deze blank backers van COPAG 310 bestel je heel eenvoudig en snel bij Speelkaartenwinkel.nl.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,99
€ 7,99

Klanten kochten ook

+ +
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 19,97

  1.    Huidig productCOPAG 310 Playing Cards Back Me Up
  2.    COPAG 310 SlimLine Playing Cards Blue
  3.    COPAG 310 Face Off Deck Blue

Productbeschrijving

Details

COPAG 310 Playing Cards Back Me Up

Sinds de eerste COPAG 310 playing cards met de TRUE LINEN B9 FINISH van de productielijn van Cartamundi zijn gekomen, hoorde Cartamundi dat cardistry liefhebbers, card magicians en playing card collectors deze speelkaarten net iets te dik vonden. Bij Cartamundi is kwaliteit de kernwaarde en zij geloven dat het handelen op basis van feedback uit de community de sleutel is om de Cartamundi producten naar een hoger niveau te tillen. Dit is ook de reden waarom Cartamundi het afgelopen jaar meer onderzoek en ontwikkeling heeft gedaan om een verbeterd papier stock te creëren dat voldoet aan de verwachtingen van de speelkaarten gemeenschap. Het resultaat is de Cartamundi SlimLine stock. Dit nieuwe SlimLine karton is beduidend dunner, 5 tot 6 kaarten om precies te zijn. Met de release van deze nieuwe SlimLine stock op de standaard COPAG 310 playing cards en custom speelkaarten is Cartamundi van mening dat ze in Turnhout weer één stap dichterbij zijn gekomen in hun nooit aflatende streven naar meesterschap.

COPAG 310 SLIMLINE BACK ME UP DECK
Het COPAG 310 SlimeLine Back Me Up deck bevat playing cards die je in combinatie met de standaard COPAG 310 playing cards kunt gebruiken voor sensationele kaarttrucs met speelkaarten. De voorkant van deze COPAG 310 kaarten heeft een standaard index en de achterkant is compleet blanco. Het COPAG 310 Back Me Up deck heeft 55 poker size speelkaarten met een blanco achterkant en wordt geleverd met 2 Jokers + 1 blank face card. De COPAG 310 playing cards Back Me Up zijn print door Cartamundi in de Europese Unie op Slimeline stock en afgewerkt met een True Linen B9 finish.

COPAG310 SLIMLINE BACK ME UP DECK
True Linen B9 Finish - Regular Index - Poker Size
COPAG sinds 1908
Gemaakt door Cartamundi
Made in EU

Extra informatie

Extra informatie

Merk COPAG
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: COPAG 310 Playing Cards Back Me Up

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: