COPAG 310 Stripper Deck


COPAG 310 introduceert de exclusieve True Linen B9 afwerking voor de beste handling en ultieme flourish. Ontwikkeld in het streven naar meesterschap en speciaal gemaakt door Cartamundi voor goochelaars.

Met dit stripper deck van COPAG kun je de locatie van de speelkaarten in dit magic deck bepalen. Zelfs na het schudden kun je de gekozen kaart van de toeschouwer gemakkelijk vinden. Voor kaarttrucs met dit COPAG 310 stripper deck zijn geen vaardigheden vereist.

Op voorraad
Slechts 3 over
€ 7,99

COPAG 310 Stripper Deck

De COPAG 310 kaarten zijn na meer dan twee jaar ontwikkeling op de markt gebracht door nauw samen te werken met ervaren spelers, cardisten en goochelaars. De exclusieve echte linnen B9 afwerking van de COPAG 310 speelkaarten staan garant voor ultieme handling en een lange levensduur en zijn speciaal ontwikkeld voor het de perfecte sleight en de ultieme flourish. Deze afwerking is het resultaat van intens Onderzoek & Ontwikkeling en meer dan 300 geteste prototypes. Dit om de COPAG 310 kaarten direct klaar te maken zodat je ze meteen uit het speelkaarten doosje kan gebruiken. De zachte maar veerkrachtige aard van de speelkaarten en de soepelheid van de handeling, liggen in een zorgvuldig opgebouwde balans tussen materiaal, coating, linnen afwerking en het snijden van de speelkaarten.

Stripper Deck
Een stripper deck ook wel biseauté deck, tapered deck of wizard deck genoemd, stelt de goochelaar in staat om de locatie van een kaart of groep speelkaarten gemakkelijk in een kaartspel te controleren en te regelen. De speelkaarten van een stripper deck lopen iets taps, zodat de zijkanten niet langer een perfecte rechthoek vormen. Deze verandering is klein genoeg om onopgemerkt te blijven voor een visuele inspectie van dit COPAG 310 stripper deck. Dit stripper deck van COPAG bestaat uit 55 blauwe speelkaarten in poker size inclusief twee jokers en één double backer gaff card. De COPAG Stripper speelkaarten zijn door Cartamundi geprint op karton en afgewerkt met een echte linnen B9 finish.

Het nummer 310
We kunnen stellen dat 310 gebonden is aan 3/10, 3 oktober. De eerste keer dat de true linen B9 finish bij Cartamundi in Turnhout in productie ging. Sommigen zullen denken dat 310 een verwijzing is naar de oude Griekse numerologie. Goochelaars en magicians zouden je kunnen vertellen dat 310 verwijst naar 31/10, World Magic Day. Maar wat betekent 310 voor jou? Wat is jouw verhaal? Probeer het COPAG 310 Stripper Deck en voel het verschil.

COPAG 310 Stripper Speelkaarten
True Linen B9 Finish - Reguliere Index Poker Size
COPAG sinds 1908
Gemaakt door Cartamundi
Gemaakt in Europa

Meer informatie
Merk COPAG
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:COPAG 310 Stripper Deck
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.