COPAG 310 speelkaarten blauw


COPAG 310 introduceert de exclusieve echte linnen B9 afwerking voor onovertroffen handling en ultieme flourish. De COPAG 310 speelkaarten zijn geïnspireerd door jou. Ontwikkeld in het streven naar meesterschap. Gemaakt voor spelers, cardisten en goochelaars.

Probeer deze kartonnen COPAG 310 speelkaarten van Cartamundi en voel het verschil. De COPAG 310 speelkaarten kopen doe je heel eenvoudig en snel bij Speelkaartenwinkel.nl.

Geen voorraad meer
 

COPAG 310 speelkaarten blauw

De COPAG 310 speelkaarten zijn na meer dan twee jaar ontwikkeling op de markt gebracht door nauw samen te werken met ervaren spelers, cardisten en goochelaars. De exclusieve echte linnen B9 afwerking van de COPAG 310 speelkaarten staan garant voor ultieme handling en een lange levensduur en zijn speciaal ontwikkeld voor het de perfecte sleight en de ultieme flourish. Deze afwerking is het resultaat van intens Onderzoek & Ontwikkeling en meer dan 300 geteste prototypes. Dit om de COPAG 310 speelkaarten direct klaar te maken zodat je ze meteen uit het kaartendoosje kan gebruiken. De zachte maar veerkrachtige aard van de speelkaarten en de soepelheid van de handeling, liggen in een zorgvuldig opgebouwde balans tussen materiaal, coating, linnen afwerking en het snijden van de speelkaarten.

56 COPAG 310 speelkaarten in poker size en voorzien van twee jokers, één blanco speelkaart en één double backer gaff kaart. Deze 310 COPAG speelkaarten zijn geprint op karton door Cartamundi in Europa en afgewerkt met een echte linnen B9 finish.

Het nummer 310
We kunnen stellen dat 310 gebonden is aan 3/10, 3 oktober. De eerste keer dat de true linen B9 finish bij Cartamundi in Turnhout in productie ging. Sommigen zullen denken dat 310 een verwijzing is naar de oude Griekse numerologie. Goochelaars en magicians zouden je kunnen vertellen dat 310 verwijst naar 31/10, World Magic Day. Maar wat betekent 310 voor jou? Wat is jouw verhaal? Probeer de COPAG 310 speelkaarten en voel het verschil.

COPAG 310 Speelkaarten
True Linen B9 Finish - Reguliere Index Poker Size
COPAG sinds 1908
Gemaakt door Cartamundi
Gemaakt in Europa

Meer informatie
Merk COPAG
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:COPAG 310 speelkaarten blauw
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.