Custom speelkaarten bridge size


Jij wilt custom speelkaarten laten drukken? Wij ontwerpen en drukken jouw gepersonaliseerde speelkaarten. Professionele kwaliteit custom speelkaarten in standaard bridge size, verpakt in cellofaan + custom kartonnen vouwdoosje. Deze custom speelkaarten bridge size met eigen logo, foto of tekst zijn al vanaf slechts 200 decks speelkaarten te bestellen bij Speelkaartenwinkel.nl.

De custom speelkaarten bridge size (formaat 56 mm x 87 mm) zijn gemaakt van speelkaartenkarton en hebben 52 + 2 Jokers en een bridge score kaart. De gepersonaliseerde speelkaarten hebben naast de custom bedrukking aan de rugzijde ook een gepersonaliseerd kartonnen speelkaarten doosje. Voor de bedrukking aan voorkant van de speelkaarten kun je kiezen uit Hollandse indexen (A, H, V, B) of met internationale faces (A, K, Q, J) met 2 of 4 indexen.

Op voorraad
€ 5,08
 • Koop 300 voor € 4,17 per stuk en bespaar 18%
 • Koop 400 voor € 3,69 per stuk en bespaar 27%
 • Koop 500 voor € 3,45 per stuk en bespaar 32%
 • Koop 750 voor € 3,09 per stuk en bespaar 39%
 • Koop 1000 voor € 2,91 per stuk en bespaar 43%
 • Koop 1500 voor € 2,42 per stuk en bespaar 52%
 • Koop 2000 voor € 1,86 per stuk en bespaar 63%
 • Koop 3000 voor € 1,52 per stuk en bespaar 70%
 • Koop 4000 voor € 1,36 per stuk en bespaar 73%
 • Koop 5000 voor € 1,26 per stuk en bespaar 75%
 • Koop 7500 voor € 1,11 per stuk en bespaar 78%
 • Koop 10000 voor € 1,04 per stuk en bespaar 80%

Maximum 500 characters


Custom speelkaarten bridge size

De custom made speelkaarten worden geleverd in standaard bridge formaat van 56 mm x 87 mm en geproduceerd door Cartamundi op professioneel speelkaarten karton. Decks zijn verpakt in cellofaan met een transparante scheurstrip en een custom kartonnen kaarten vouwdoosje full colour bedrukt. Elk deck custom playing cards heeft 52 speelkaarten + 2 Jokers en een bridge score kaart. De custom speelkaarten bridge size worden bedrukt met de nieuwste full colour druktechnieken en zijn geschikt voor professioneel gebruik. Bij deze gepersonaliseerde speelkaarten in bridgeformaat kun je voor de bedrukking aan de voorkant kiezen uit Hollandse koppen met Aas, Heer, Vrouw, Boer of internationale faces met Ace, King, Queen, Jack met 2 of 4 indexen. Zijn de custom speelkaarten bridge size bedoeld als de B2C of B2B communicatie in zowel binnen en buitenland kies dan voor de internationale faces op de voorkant van je gepersonaliseerde speelkaarten.

Kenmerken custom speelkaarten bridge size:
- Kwaliteit karton: 300 grams speelkaartenkarton
- Formaat speelkaart: 57 mm x 87 mm
- Aantal kaarten: 52 kaarten + Jokers en een bridge score kaart
- Afwerking: glad - met afgeronde hoeken
- Bedrukking recto: 4 kleuren bedrukt – CMYK
- Bedrukking verso: 4 kleuren bedrukt – CMYK
- Verpakking: in cello + kartonnen vouwdoosje (tuckbox)
- Bedrukking voorzijde: Nederlands of internationale faces met 2 of 4 pips
- Bedrukking rugzijde: eigen design identiek voor alle kaarten

DESIGN & ARTWORK SPECIFICATIES
Je bestanden bij voorkeur aanleveren in vier - kleurendruk / full colour / CMYK, in de hoogste resolutie. Graag eventuele kleurreferenties in CMYK, HEX, of RGB kleuren aan ons doorgeven. Custom artwork zoals foto's en logos in een resolutie van minimaal 300 DPI aanleveren zodat we het beste custom speelkaarten eindproduct kunnen afleveren. De opdrachtgever is altijd zelf verantwoordelijk voor het correct aanleveren van de bestanden en rechten op deze bestanden. Indien een bestand niet werkbaar blijkt te zijn dan stellen we de opdrachtgever daar van op de hoogte.

- Stuur ons ongecomprimeerde bestanden, voorkeurs bestandsindelingen zijn: EPS-, TIF-, PDF- of AI-bestanden. Werk je met Adobe Photoshop® stuur dan de originele bestanden met open layers. Er worden dagelijkse nieuwe lettertypes bedacht. Om te voorkomen dat er problemen met een gebruikt lettertype ontstaan stuur de lettertype (fonts) mee met je design.
- Zijn je bestanden minder van kwaliteit dan dien je er rekening mee te houden dat er een aanzienlijk kwaliteitsverlies in het eind resultaat. Zorg dus voor goed en bruikbaar opgemaakte digitale bestanden van ontwerp en of ideeën voor je eigen custom speelkaarten, dit versnelt het bestel proces namelijk ook aanzienlijk.
- Je kunt ook zelf jouw eigen ontwerp compleet aanleveren, hiervoor hebben templates beschikbaar met de design afmetingen voor de rugzijde van de speelkaarten en het kartonnen vouwdoosje. Stuur jouw unieke ontwerp(en) per email naar help@speelkaartenwinkel.nl of via wetransfer.com met als bijlagen het design en/of logo in de volgende bestandsformaten .ai, .eps, .psd of .pdf en lettertype of huisstijl aanleveren in .TFF of .OTF, deze bestanden dienen minimaal te voldoen aan 300 DPI.

Gepersonaliseerde speelkaarten en levertijd
De custom kaarten dienen altijd 100% vooruit betaald te worden alvorens wij tot productie en of bestellen bij onze speelkaarten fabrikant Cartamundi kunnen overgaan. De levertijd is mede afhankelijk van wanneer wij jouw goedkeuring op de digitale impressie ontvangen. Na goedkeuring van het definitieve design is de productietijd voor gepersonaliseerde speelkaarten meestal ongeveer 3 tot 5 weken. Custom speelkaarten worden speciaal voor jouw op maat gemaakt en kunnen derhalve niet worden teruggestuurd voor restitutie.

Bovengenoemde prijzen
De prijzen zijn geldig vanaf 31 maart tot en met 30 juni 2022. De prijs is gebaseerd op de grondstofprijzen en kosten van transport. Als deze grondstofprijzen (zoals, maar niet gelimiteerd tot papier, karton, polymeren) en kosten van transport gevoelig stijgen gedurende de order periode, kan Speelkaartenwinkel.nl de prijs aanpassen om deze verhoging te integreren.
Speelkaartenwinkel.nl zal de klanten onmiddellijk van zulk een verhoging op de hoogte brengen en zal ernaar streven om samen een nieuw akkoord te maken met de klant voor productie.

Meer informatie
Merk Cartamundi
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten n.o.t.k.
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 08720726338073
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Custom speelkaarten bridge size
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: