Cut kaart poker formaat blauw


Met de cut kaart poker formaat blauw van Speelkaartenwinkel.nl, coupeer je een deck speelkaarten en voorkom je dat de onderste speelkaart van het kaartspel gezien kan worden tijdens een potje kaarten.

Geen voorraad meer
€ 1,50

Cut kaart poker formaat blauw

Een cut kaart is een stuk plastic dat gesneden is in de vorm en de grootte van een speelkaart, dat gebruikt wordt om te voorkomen dat de onderste kaart van een kaartspel gezien kan worden. Veel kaartspelers maken tijdens een potje kaarten weinig of geen gebruik van cut kaarten. Terwijl casinos en kaartclubs altijd gebruiken maken van cut kaarten bij tafelspelen zoals: Blackjack, Punto Banco en Poker om willekeur en eerlijkheid te behouden bij een bepaald kaartspel. Het laten zien van de onderste speelkaart bij het delen van een potje kaarten is een veel gemaakte fout. Jammer eigenlijk, alle tegenstanders zien de onderste speelkaart bij het delen en hebben toch weer één speelkaart meer gezien dan de gever zelf. Gebruik daarom altijd tijdens het delen van de kaarten deze cut kaart poker formaat blauw die onder de stok speelkaarten geplaatst dient te worden om te te voorkomen dat de onderste speelkaart wordt gezien.

Deze cut kaart poker formaat blauw heeft de perfecte dikte 0,4 mm, meet 63 mm x 88 mm, zijn zeer duurzaam en gemaakt van 100% plastic.

Hoe een cut kaart te gebruiken?
De juiste manier van het gebruik van een cut kaart werkt zo. De gever legt de cut kaart naast het net geschudde speelkaarten neer. Eén speler plaatst een gedeelte van het compleet geschudde kaartspel op de cut kaart. Vervolgens plaatst de gever de overgebleven speelkaarten bovenop de kaarten die al gecoupeerd zijn, de cut is een feit.

Meer informatie
Merk speelkaartenwinkel.nl
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Cut kaart poker formaat blauw
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: