-20.4%

De authentieke raket speelkaarten


De Raket is al 45 jaar het meest gelikte ijsje van Nederland en België. De frisse combinatie van een raket ijsje verveelt nooit.

Nu te koop bij speelkaarten winkel deze raketjes ijsjes speelkaarten speciaal voor card magic liefhebbers, bestel The Authentic Rockets Playing Cards nu eenvoudig en snel online op www.speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
Speciale prijs € 11,90 Normale prijs € 14,95

De authentieke raket speelkaarten

Het raket ijsje is een voorproefje van nostalgie. Een deck speelkaarten, geboren uit een wereld van pure verbeelding. Gestyled naar de beroemde bevroren traktatie het raket ijsjes. De illustrator en kunstenaar Oban Jones heeft The Authentic Rockets Playing Cards ontworpen voor The Ellusionist Playing Card Company. Het ontwerp aan de achterkant van de raketjes speelkaarten is eenvoudig, onvolmaakt en leuk. Elk deck met raketjes ijsjes speelkaarten wordt geleverd met een duplicaat schoppen 9 en een double backer. Het kartonnen speelkaartendoosje heeft een klassieke matte afwerking met een raket ijsje die door de ruimte vliegt, terwijl de binnenkant bedrukt is met een universum dat het ontdekken waard is. Perfecte kartonnen magic speelkaarten in poker size om een nieuwe smaak aan je kaartmagie toe te voegen!

The Authentic Rockets Playing Cards
Gemaakt en verspreid door:
The Ellusionist Playing Cards Co.
SAN RAFAEL, CA 94901
MADE IN THE USA

Meer informatie
Merk Ellusionist
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:De authentieke raket speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.