De Bridgebijbel


De Bridge Bijbel hoe u succesvol bridge speelt!

Geen voorraad meer
 

De Bridgebijbel

Vergroot uw beheersing van het mooiste kaartspel dat er is met di uitgebreide en toch handzame naslagwerk.

Meer dan 300 voorbeelden van bieden en spelen met allerlei soorten handen wijzen u de weg van openingsbod tot eindspeltechniek.

Alle aspecten van goed bridge komen aan de order: communicatie door beiden en signaleren, kaartwaardering, speelplan, plan uittellen, aanwijzingen zoeken en misleidend af- en tegenspel.

Het is geen kleinigheid om in een enkel boek accuraat bieden, afspel en tegenspel te behandelen. De Bridgebijbel is zeer overzichtelijk en dankzij Julian Pottages heldere schrijfstijl prettig leesbaar. David Bird in mail en sunday en London evening standard.

JULIAN POTTAGE, auteur van twintig bridgeboeken, schrijft voor diverse tijdschriften en is al meer dan twintig jaar actief als officiële bridgeleraar. Als speler heeft hij drie nationale titels gewonnen en bovendien een internationale. Hij woont met zijn vrouw en drie zoons in Wales.

Meer informatie
Auteur Julian Pottage
Uitgever Veltman Uitgevers
Taal Nederlands geschreven
Genre Bridge naslagwerk
Moeilijkheidsgraad Voor iedereen
Aantal pagina's 256
Kaft Paperback
ISBN 9-7789059-205833
Schrijf je eigen review
Je reviewed:De Bridgebijbel
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: