De Poker Bijbel


25 Miljoen mensen spelen dagelijks poker, TV shows worden eraan gewijd en toernooien georganiseerd. Poker is meer geworden dan een handjevol kaarten. Alles wat je nog niet wist over het meest gespeelde spel ter wereld. Dit Nederlandstalige poker boek, de poker bijbel, kopen doe je gewoon online bij Speelkaartenwinkel.nl./p>

Geen voorraad meer
 

De Poker Bijbel

'Als het je niet lukt om on het eerste halfuur de loser aan de tafel te ontdekken, dan ben je dus zelf die loser.'
- Matt Damon in Rounders (John Dahl, 1999)

Hoe luiden de zeven hoofdregels van poker? Van welk pocket pair is American Airlines de bijnaam? Wat zegt de regel van Wild Bill Hickok? Wie waren de High Rollers? Hoe luidt Fergusons tweede wet van agressief spel?

25 Miljoen mensen spelen dagelijks poker, TV-shows worden eraan gewijd en toernooien georganiseerd. Poker is meer geworden dan een handjevol kaarten. Met dit boek duik je in de geschiedenis van poker vol wilde verhalen en legendarische spelers. Je krijgt een gedetailleerde analyse van de basisregels en slimme tips van de expert-auteur.
Het doel: zorgen dat jij een winnaar wordt!

François Montmirel begon op zijn dertiende met pokeren. In 1984 schreef hij zijn eerste boek (Le Poker) en in 1998 won hij zijn eerste toernooi. Hij is drievoudig Europees kampioen. Hij schreef een vijftiental boeken over poker en geeft professioneel pokerles.

Meer informatie
Auteur François Montmirel
Uitgever Uitgeverij Lannoo
Taal Nederlands geschreven
Genre Bijbel
Moeilijkheidsgraad Voor iedereen
Aantal pagina's 280
Kaft Paperback
ISBN 13 9789401437509
Schrijf je eigen review
Je reviewed:De Poker Bijbel
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.