De Pokerbijbel


Dit boek de pokerbijbel is bestemd voor zowel de beginnende als de gevorderde speler en is rijk geïllustreerd hetgeen het leren van poker spelen alleen maar leuker en eenvoudiger maakt.

Geen voorraad meer
 

De Pokerbijbel

Dit boek is bestemd voor zowel de beginnende als de gevorderde speler en is rijk geïllustreerd hetgeen het leren van poker spelen alleen maar leuker en eenvoudiger maakt.

Poker is het populairste kaartspel ter wereld. Het spel verenigt kennis, geluk, kansverhoudingen en het vermogen om in te schatten wat jouw tegenstanders in zijn hand heeft. Vervolgens heb je de moed en het vertrouwen nodig om het geld op jouw gemaakte keuzes in te zetten.

Lees over de vijf meest populaire pokervarianten en leer de vaardigheden en technieken die je het vertrouwen zullen geven om aan elke pokertafel aan te schuiven en te winnen. leer wanneer je het beste kunt spelen, welke basis handen je wel en niet moet opgegeven, hoe je kansverhoudingen berekent en hoe je jouw tegenstanders met of zonder pokerface kunt misleiden.

Dit boek is zowel een handig naslagwerk als een didactisch opgezet leerboek. Je hoeft het boek niet van kaft tot kaft te lezen als je de basisregels van het spel al kent, maar wel het een en ander over de meest geavanceerde strategieën wenst te doorgronden. Als je wilt weten welke basis-hands voor elke van de vijf varianten de beste zijn, kun je direct naar het relevante gedeelte bladeren. Moet je echter de grondbeginselen van het spel nog onder de knie krijgen, begin dan op de eerste bladzijde. Zo wordt je rustig voorbereid op de meer ingewikkelde pokerconcepten!

Lou Krieger heeft diverse boeken over poker geschreven en heeft meer dan 250 columns over pokerstrategie op zijn naam staan. Recentelijk werd hij door Casino Journal Magazine geroemd als een van de meest invloedrijke pokerauteurs van de afgelopen honderd jaar. Al zijn columns zijn online te raadplegen op zijn website loukrieger.com. Als hij niet over poker schrijft, is Lou te vinden in de pokerhallen van Zuid-Californië.

Meer informatie
Auteur Lou Krieger
Uitgever Veltman Uitgevers
Taal Nederlands geschreven
Genre Poker Bijbel
Moeilijkheidsgraad Voor iedereen
Aantal pagina's 256
Kaft Paperback
ISBN 905920524-3
ISBN 13 9789059205246
Schrijf je eigen review
Je reviewed:De Pokerbijbel
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.