DÉRIVE Cardistry Cards


De faces van deze DÉRIVE Cardistry Cards van Cardistry Touch zijn allemaal hetzelfde, want dit deck is speciaal gemaakt voor de Cardistry.

Op voorraad
Slechts 6 over
€ 24,99

DÉRIVE Cardistry Cards

Het DÉRIVE Cardistry deck is een gelimiteerde oplage van 5.000 decks. Het heeft een minimaal back design, met eenvoudige witte lijnen die de illusie van beweging wekken. Het sterke contrast tussen de zwarte achterkanten en het levendige blauw op de voorkant van de speelkaarten zorgt ervoor dat despeelkaarten nog meer opvallen, zelfs bij complexe cuts. Het face design inaugureert een concept dat "gedeeltelijke asymmetrie" wordt genoemd: dit betekent dat het geen invloed heeft op je fans, maar het zal er organischer uitzien en aanvoelen als een design. De vloeiende blauwe vormen zorgen voor een mooi fanning patroon, met ritmes en verbindingen.

Deze Dérive cardistry cards by Cardistry Touch hebben 51 identieke cardistry kaarten in poker formaat + 2 twee reclame kaarten. De Dérive Cardistry speelkaarten zijn gedrukt door Cartamundi op Superlux papier en voorzien van C92 “Touch finish”, het laatste deck kaarten dat ooit deze afwerking zal gebruiken.

Touch Cartamundi

DÉRIVE Cardistry Cards by Cardistry Touch
Cartamundi sinds 1765
Gemaakt in België

Meer informatie
Merk Cartamundi
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Cardistry Faces
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:DÉRIVE Cardistry Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.