Nieuw

Dinosaur playing cards van Art of Play


De dinosaur playing cards van Art of Play bevatten 54 originele illustraties van genre bepalende artiest William Stout uit de Verenigde Staten van Amerika.

Geniet van de fantastische werelden van William Stout met deze dinosaurus speelkaarten, een galerij in zakformaat met enorme oude monsters, liefdevol weergegeven door een iconische illustrator.

Op voorraad
Slechts 10 over
€ 25,00

Dinosaur playing cards van Art of Play

Steven Spielberg, Walt Disney Imagineering, en Ray Bradbury hebben allemaal William Stout opgezocht vanwege zijn unieke expertise in het tot leven brengen van dinosaurussen. De paleontologische tekeningen van Stout zijn tentoongesteld in musea over de hele wereld, waaronder het Smithsonian in Washington D.C. in de Verenigde Staten en het British Museum in Londen in het Verenigd Koninkrijk. Gedurende zijn legendarische carrière heeft William Stout miljoenen geïnspireerd met zijn levendige weergaven van machtige prehistorische hagedissen en nu is zijn kunstwerk voor het eerst beschikbaar in de vorm van luxe speelkaarten. William Stout wordt ook vertegenwoordigd door American Legacy Fine Arts - Hedendaagse Traditionele Kunst.

Een op maat gemaakt back design verwijst op speelse wijze naar de traditionele "Bicycle Rider Back" esthetiek en 54 verschillende dinosaurussen (sommige die uit ruiten, harten, schoppen en klaveren gluren) werden speciaal getekend voor de faces van deze speelkaarten. De indexen zijn in Stout's eigen hand geschreven. Gedrukt in rijke kleuren op fijn linnen papier door de U.S. Playing Card Company, elk spel dinosaurussen wordt geleverd met 2 Jokers en 2 infokaarten verpakt in een boekdruk gedrukte doosje versierd met stripboekachtige kunst.

Dinosaur Playing Cards
Ⓒ 2021 William Stout
Verdeeld door Art of Play
Gedrukt in de VS

Meer informatie
Merk Art of Play
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Dinosaur playing cards van Art of Play
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: