Disparos Black Playing Cards


De Disparos speelkaarten van Ellusionist zijn speciaal ontworpen met kaartspelers, goochelaars en kaart enthousiasten in gedachten.

De op het Mexicaanse oude westen geïnspireerde kaarten, de Disparos Black Playing Cards zijn nu direct uit voorraad verkrijgbaar in de Ellusionist shop van speelkaarten winkel.

Op voorraad
€ 11,95

Disparos Black Playing Cards

Disparos, Spaans voor "shots" is hoe tequila moet worden geconsumeerd. Geïnspireerd door de vaqueros en revolverhelden van het Mexicaanse oude westen, is het Disparos deck een zwart geschubd stukje geschiedenis. Als een opvallende deck uit de drooglegging series is Disparos terug met een herziene versie van suikerschedels, duellerende pistolen en andere custom elementen. Op het speelkaartendoosje vind je een woestijn van verlaten schedels en de wapens die ze daar hebben gebracht. Gezouten met een afwerking in zilverfolie ... zoals het koude, berouwloze staal van een 44 magnum. Schitterende speelkaarten met prachtige details van de Mexicaanse cultuur. Het is het soort speelkaarten deck dat je verwacht te vinden op een tafel met drie poten, bevlekt door de drankjes van het kaartspel van afgelopen nacht.

Het Disparos deck is gemaakt en gedistribueerd door The Ellusionist Playing Card Company. Deze Disparos black playing cards hebben 56 poker formaat speelkaarten inclusief 2 jokers en 1 double backer gaff kaart en zijn geprint op premium karton door de United States Playing Cards Company in de Verenigde Staten van Amerika.

Disparos Playing Cards
The Ellusionist Playing Card Co.
The U.S. Playing Card Company
Made in the USA

Meer informatie
Merk Ellusionist
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed: Disparos Black Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.