Dream V2 Playing Cards


De Dream speelkaarten waren één van de meest populaire releases van Card Experiment. Geïnspireerd door de wereld van dromen en de relatie tussen het reële en het denkbeeldige, de tweede editie is nu hier: Dream V2 Playing Cards.

De Dream V2 Playing Cards zijn zowel esthetisch als functioneel voor cardistry, magic kaarttrucs als voor kaartspellen.

Op voorraad
€ 10,95

Dream V2 Playing Cards

Het Dream V2 deck is gemaakt door Card Experiment. De fantasmagorische aard van het Sandman’s rijk doordringt het ontwerp van de Dream V2 Playing Cards. Het vervagen van grenzen tussen het reële en het denkbeeldige wordt vastgelegd door slimme vermenging van contrasterende elementen die tegelijkertijd zowel natuurlijk als onnatuurlijk lijken. Dromen zijn mysterieus. Dromen zijn fantastisch. Dromen hebben oneindige mogelijkheden. Het Dream V2 kaartspel behoudt de absoluut noodzakelijke ontwerp elementen van de originele Dream playing cards om een minimaal maar toch uitgebalanceerd deck te creëren met hoog contrasterende kaartruggen en een kleurenschema dat goed in beweging past.

Het Dream V2 playing cards deck bevat 56 poker size speelkaarten inclusief 2 jokers en één double backer gaffkaart geproduceerd door USPCC in de VS op premium kwaliteit crushed Bee paper stock en afwerkt met een magic finish.

Dream V2 Playing Cards
Card Experiment
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk US Playing Card
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Rood en blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Dream V2 Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.