Echo Playing Cards


Deze Echo speelkaarten zijn gedrukt in Taiwan op een nieuwe en snappier stock om zo een langere levensduur van deze cardistry kaarten te garanderen.

Cardists en toeschouwers zullen dol zijn op de effecten van de verbazingwekkende Echo playing cards van Lotusinhand!

Geen voorraad meer
€ 15,95

Echo Playing Cards

De Echo playing cards zijn een verkenning van wat mogelijk is met een stok kaarten. Het ontwerp van de achterkant is een eenvoudig, maar elegant patroon dat lijkt op carbon fiber en een cirkel in het midden om de bewegingen van elk deck te benadrukken. Maar waar dit deck echt doet schitteren, zijn de voorkanten van deze Echo speelkaarten. Lotusinhand heeft de moedige keuze gemaakt om alle kaartsymbolen in het midden van de speelkaarten te verwijderen en ze met dezelfde cirkel als aan de achterkant van de kaarten te vervangen. Dit creëert visuele effecten waar geen ander deck cardistry kaarten toe in staat is. Wanneer een deck playing cards wordt omgedraaid, blijft de cirkel in het midden ronddraaien in de 3D ruimte. Daarnaast, met cirkels op elk vlak van elk pakje, schitteren opvallende cirkels overal en verbeteren elke flourish. We noemen dit het "Echo Effect". Dit ontwerp accentueert al je bewegingen en brengt je cardistry naar een hoger niveau.

Deze Echo cardistry speelkaarten zijn in Taiwan gedrukt op de nieuwe, zachtere en dunnere card stock. Deze Echo playing cards hebben ook de nieuwste afwerking van de Taiwanese speelkaarten fabriek, zodat dit Echo deck langer meegaat voor fans en andere cardistry moves. De Echo speelkaarten hebben 54 poker size cardistry cards gemaakt van karton inclusief 2 Lotusinhand advertentie speelkaarten.

Echo Playing Cards
Distributed by Lotusinhand © 2018
Designed by Bailiang
Made in Taiwan

Meer informatie
Merk Lotusinhand
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Echo Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.