EDGE Playing Cards


Wat kan je zeggen over dit kaartspel, de EDGE Playing Cards? Woorden zijn onnodig als schoonheid voor je staat!

Elegantie en kunst zijn levendig aanwezig op deze speelkaarten en de originaliteit ervan kan gewaardeerd worden met slechts een blik.

Op voorraad
Slechts 10 over
€ 15,50

EDGE Playing Cards

Deze EDGE speelkaarten zijn ontworpen in Praag door het uiterst populaire ontwerpbureau Creative Mints, bekend om hun mooie en gebruikersgerichte grafische stijl. Hun nieuwste project, de EDGE playing cards, geproduceerd door de TCC Playing Card Company bruist van een aura van creativiteit en vindingrijkheid. Het ontwerp is allesbehalve een eenvoudige reeks kleurrijke vormen die zijn georganiseerd in een grafisch aantrekkelijk patroon dat gewoon goed aanvoelt. Elke speelkaart van het EDGE playing cards deck is vanaf de grond af ontworpen en de EDGE speelkaarten zijn één van onze favorieten decks tot nu toe. De EDGE playing cards zijn gedrukt op karton door de U.S. Playing Card Company in de Verenigde Staten van Amerika. Dit EDGE playing cards deck bevat 56 poker formaat speelkaarten en wordt geleverd met 2 jokers.

EDGE Playing Cards
Designed By Creative Mints
Distributed by TCC Playing Card Company
Shen Zhen, China 518000
Made in USA

Meer informatie
Merk TCC Playing Card Co.
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:EDGE Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.