FORMA speelkaarten


De FORMA speelkaarten van TCC Playing Card Co. zijn geïnspireerd door geometrische basisvormen en ontworpen voor cardistry. FORMA is een playing cards deck dat speciaal is ontworpen voor cardistry professionals en liefhebbers van kaart magie.

Op voorraad
Slechts 5 over
€ 10,00

FORMA speelkaarten

De FORMA speelkaarten zijn speciaal ontworpen voor de cardistry speler. Dit FORMA speelkaarten deck is ontworpen door Alejandro Urrutia van colorale.com voor TCC Playing Card Co. FORMA is het Spaanse woord voor vorm. De design inspiratie van de auteur komt van de meest elementaire geometrische vormen, zoals: cirkels, driehoeken, vierkanten, enz. FORMA's uniek ontwerp zorgt ervoor dat het kan worden toegevoegd aan de fanning trucs, display en zelfs dynamische effecten. Dit is een speelkaart die je cardistry actie aantrekkelijker maakt. De FORMA playing cards van TCC zijn mede mogelijk gemaakt door middel van een kickstarter project.

Over de designer Alejandro Urrutia
Ale Urrutia is ontwerper, creatief directeur, UX design director uit Uruguay en gespecialiseerd in conceptcreatie, branding en website ontwikkeling. Alejandro is een gepassioneerde onderzoeker, een praktijkgerichte persoon en een wereldwijd trendsettende designer. Alejandro Urrutia werkte als designer, art director en web developer, creative director, UX design director voor bedrijven in Uruguay, Spanje, Namibië en China. Heeft ook rechtstreeks samengewerkt met klanten uit o.a.: Japan, de VS, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Canada, Rusland en Nigeria.

Dit FORMA deck van TCC Playing Cards is gedrukt door USPCC in een Limited Edition en wordt niet opnieuw herdrukt. De FORMA speelkaarten hebben 56 poker size kaarten gemaakt van karton, inclusief 2 jokers en 2 rode kaarten.

FORMA Playing Cards
TCC Playing Card Co, Shenzhen China
Designed by Alejandro Urrutia
The United States Playing Card Company
Made in the USA

Meer informatie
Merk TCC Playing Card Co.
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:FORMA speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.