Fort NOC speelkaarten


Goud is het nieuwe zwart! Jouw favoriete kaartspel is nu verkrijgbaar met een metallic gouden achterkant in een goud speelkaarten doosje voorzien van goudfolie. Beperkte oplage, wordt niet herdrukt! Bekijk het verhaal hieronder voor alles wat je moet weten over het FORT NOC deck!

Fort NOC speelkaarten, deze limited edition playing cards zijn nu online te koop bij Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
Slechts 9 over
€ 20,00

Fort NOC speelkaarten

Belangrijk nieuws, we hebben net vernomen dat wat velen al zoveel jaren als een mythe beschouwen, wel degelijk bestaat. Volgens recente berichten zijn de bricks van de ongrijpbare gold playing cards blootgelegd door sergeant-majoor NOC na de oorlog en zijn nu opgeborgen in een streng beveiligd fort in Kentucky. De exacte details van hoe deze schat is verkregen, of waarom hij is omgeven door geheimen, zullen altijd een mysterie blijven. Deskundigen zijn het erover eens dat het bijna onmogelijk is om aan zo'n stuk geschiedenis een waarde toe te kennen, maar we zijn er zeker van dat het na de openbare onthulling ervan in waarde zal toenemen. Deze gouden speelkaarten, die de naam Fort NOC's hebben gekregen, zullen 100 jaar na de sluiting op 18 november 1919 worden uitgegeven.

Dit Fort NOC deck van House of Playing Cards heeft gemarkeerde speelkaarten je kunt zien of het klaveren, harten, schoppen of ruiten speelkaarten zijn, gewoon door het markeer systeem aan de achterkant te lezen.

Fort Knox
De United States Bullion Depository, beter bekend als Fort Knox, is een versterkt kluisgebouw gelegen naast de Amerikaanse legerpost van Fort Knox, in de Amerikaanse staat Kentucky. In de goudopslag van Fort Knox heeft de United States Department of the Treasury zo'n 5.000 ton goudstaven opgeslagen. De bewaarde goudhoeveelheid in de kluizen van Fort Knox is minder dan de goudvoorraad die de Amerikanen ondergronds in Manhattan in New York in de Federal Reserve Bank of New York opgeslagen heeft.

De Fort NOC speelkaarten hebben 56 poker size playing cards en worden geleverd inclusief 2 Jokers + 2 gaff speelkaarten namelijk: één harten vrouw en één blank face card. Deze gelimiteerde gouden speelkaarten zijn tot in de perfectie geprint door USPCC op Bicycle thin crushed premium stock en afgewerkt met een air-cusion finish.

Fort NOC Playing Cards
House of Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in U.S.A

Meer informatie
Merk NOC
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Goud
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Fort NOC speelkaarten

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: