Nieuw

Fournier Nº 26 bridge kaarten rood


Weinig kaartspellen hebben een grotere aanhang dan Bridge. Wordt het niet tijd dat jij leert bridgen?

De Fournier Nº 26 bridge kaarten worden aanbevolen om de volgende kaartspellen mee te spelen: Bridge, Canasta en het populaire Amerikaanse kaartspel voor twee spelers, Gin Rummy.

Op voorraad
€ 4,25
  • Koop 6 voor € 3,95 per stuk en bespaar 7%
  • Koop 12 voor € 3,75 per stuk en bespaar 12%

Fournier Nº 26 bridge kaarten rood

Fournier bridge kaarten worden over de hele wereld herkend als één van de beste speelkaarten voor Bridge, Canasta en Gin-Rummy die er te koop zijn. Deze Fournier Nº 26 Bridge kaarten zijn gemaakt in een opvallende Europese stijl van soepele speelkaarten. Ongetwijfeld is Fournier het merk dat het meest geliefd is bij bridgers wereldwijd.

55 Gladde speelkaarten (52 +3 Jokers) in bridge formaat (57 mm x 88 mm) met 2 standaard indexen, gedrukt op het exclusief 310 grams gelamineerd papier en met plastic gecoat met de zeer duurzame watervernis van Fournier.

Fournier, de ACE van kwaliteit sinds 1870
Naipes Heraclio Fournier S.A. is een fabrikant van playing cards die werd opgericht in 1870 en momenteel is gevestigd in Spanje. Sinds 1986 is Fournier speelkaarten eigendom van de United States Playing Card Company. Fournier kaarten worden beschouwd als de beste speelkaarten in de belangrijkste casino's op alle vijf de continenten. Dit is een erkenning van de kwaliteit die van Heraclio Fournier de wereldreferentie heeft gemaakt. Fournier is ongetwijfeld het merk dat het meest gewild is bij Bridge-, Canasta- en Gin-Rummy spelers over de hele wereld.

Fournier Nº 26 Bridge Playing Cards
Premium Cards Naipes Heraclio Fournier
Naipes Heraclio Fournier is een dochteronderneming van Cartamundi
Made in Spain
Desde 1870

Meer informatie
Merk Fournier
Afmetingen Kaarten BRIDGE (57 x 89 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Geplastificeerde Kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Fournier Nº 26 bridge kaarten rood
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.