Nieuw

Frans Taalkwartet


Leer meer van de Franse taal met dit leuke en leerzame Franse kwartet kaartspel!

Spelenderwijs woordjes en zinnetjes leren in de Franse taal met het Frans Taalkwartet van Scala leuker leren bv uit Groningen en Gamesformotion uit Deventer.

Op voorraad
Slechts 3 over
€ 9,95

Frans Taalkwartet

Vive la France! “Hoe begroet je iemand in de Franse taal en hoe vraag ik om een lepel wanneer ik in een restaurant zit er er geen heb?” Het Frans Taalkwartet geeft antwoorden op veel voorkomende situaties in de Franse taal.

Het kaartspel omvat 18 kwartetten over uiteenlopende onderwerpen zoals eten en drinken, vakantie, vervoer, bezienswaardigheden en nog veel meer. Compleet met uitspraak en taaluitleg. Op een speelse manier de Franse taal leren. Dat kan met het Frans Taalkwartet van Gamesformotion en Scala leuker leren. Hoe vaker je het kwartetspel speelt, hoe leuker het wordt!

Het Franse Taalkwartet
Spelenderwijs woordjes en zinnetjes leren in de Franse taal met mooie fotokwartetten. 18 Kwartetten over allerlei onderwerpen zoals eten, drinken, vakantie, sport, gebouwen, vervoer. Elk woord staat in de context van een hele zin, met uitspraak aanwijzingen. Om de kwartet kaart te winnen, moet je het woord in het Frans uitspreken. Win je de betreffende kaart, dan staat daarop ook de Nederlandse vertaling. Je kunt het spel op 2 niveaus spelen: alleen op het woord of op de hele zin. Per taal zijn er 18 kwartetten, dat zijn 72 zinnen. Plus 13 extra uitleg kaartjes over de uitspraak, veelgebruikte uitdrukkingen, belangrijke werkwoorden, handige grammaticaregels.

Het Taalkwartet is te koop in vijf talen: Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Duits.

Aantal spelers: Geschikt vanaf 2 spelers.
Minimum leeftijd: Vanaf 10 jaar.
Inclusief: 85 kwartet kaarten.
Kwartet kaarten: Met totaal 85 grote kwartet speelkaarten.

Frans Taalkwartet
© Gamesformotion Deventer
Naar een idee van Hanneke de Ruijter
Foto’s: Jan Kuiper en Martien Versteegh
Scala leuker leren bv
Made in The Netherlands

Meer informatie
Merk Scala Leuker Leren
Aantal kaarten 85 kaarten
Afmetingen kaarten Kwartet (62 x 99 mm)
Index kaarten Happy Families
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Frans Taalkwartet
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.