Nieuw

Friet speelkaarten


Deze friet speelkaarten van Fast Food Playing Cards™ hebben volledig op maat gemaakte plaatjes speelkaarten die de Fast Food cultuur vertegenwoordigen.

Bestel je frites speelkaarten nu online bij de #1 speelkaarten winkel in Nederland!

Op voorraad
Slechts 10 over
€ 12,95

Friet speelkaarten

De French fries playing cards zijn een briljante combinatie van Fast Food en speelkaarten van de getalenteerde Rich Li, een goochelaar en grafisch ontwerper uit New York City in de Verenigde Staten van Amerika. Fast Food Playing Cards™ streven ernaar om de fastfoodcultuur te combineren met de speelkaartencultuur. De tuck case van de patat speelkaarten is gestanst om eruit te zien en te dienen als een echte verpakking van een zakje friet. Het ontwerp zelf wordt geschikt geacht voor zowel goochelaars als cardistry liefhebbers, zodat men niet wordt afgeleid door het kunstwerk maar toch de speelsheid kan vinden die de fastfood cultuur vertegenwoordigt. Wie weet? Misschien kom je bekende gezichten tegen op de heerlijke plaatjes kaarten.

De Franse frietjes speelkaarten van Fast Food Playing Cards™ hebben 56 poker size kaarten bedrukt door de United States Playing Card Company in de Verenigde Staten met hun premium Bee crush stock, Air-cushion finish. Het frites deck bevat 2 Jokers + 1 Friet kaart en een magische reveal kaart. Meerdere verborgen reveals en routines die je kunt ontdekken. Het speelkaarten doosje van de French fries playing cards is gemaakt van premium mat papier, aan beide zijden bedrukt en gestanst om een echte kartonnen frietbakje na te bootsen. De friet speelkaarten zijn gemarkeerd per suit, zodat je elke suit van een bepaalde kaart vanaf de achterkant kunt identificeren. Beperkt tot 2500 decks.

French Fries Playing Cards
Fast Food Playing Cards
Ontworpen door Rich Li
Made in the USA

Meer informatie
Merk FFP
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Geel
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Friet speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: