Nieuw

Gin Playing Cards Piatnik

Gin is de drank van het moment, universeel genoten door een nieuwe generatie om de juiste redenen.

Let the good times be gin!

Prachtige speelkaarten met ambachtelijke gins, posters, labels en klassieke advertenties. De gin playing cards Piatnik zijn ideaal voor speelkaarten verzamelaars en prachtige speelkaarten om cadeau te geven.

Op voorraad
€ 4,99

Gin Playing Cards Piatnik

Piatnik maakt sinds 1824 speelkaarten van de beste kwaliteit in Wenen in Oostenrijk. Zo ook deze Gin playing cards Piatnik met klassieke cocktails van oude en nieuwe gins. De elegante labels, advertenties en afbeeldingen van weleer vermengen zich met de stijlvolle presentatie van de perfect vervaardigde, ambachtelijke gins van vandaag. Zo vind je op deze Gin playing cards prachtige foto’s, labels en oude reclame affiches van onder andere: Beefeater Dry Gin, Gordon’s Gin, Lucky Hans Original Bavarian Dry Gin en van Nederlandse distilleerderijen zoals: Bols, Doornkaad, Volendam - Schiedam en Hartevelt. Speelkaarten om te genieten van de subtiele geur van de jeneverbes. Speel alsjeblieft verantwoord. Deze collectable speelkaarten hebben 52 unieke ontwerpen, ze zijn een plezier om steeds opnieuw mee te kaarten. Dit Gin speelkaarten deck van Piatnik heeft 55 kartonnen poker size playing cards met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaart en zijn inclusief 2 jokers.

Gin Playing Cards

Piatnik Playing Cards sinds 1824

Piatnik No. 1682

Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Paars
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Gin Playing Cards Piatnik

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.