Nieuw

Harry Potter speelkaarten geel Huffelpuf


Toverstokken klaar! Koop deze Harry Potter speelkaarten geel Huffelpuf geproduceerd door theory11 nu online bij de grootste playing card shop van Nederland en België!

Op voorraad
€ 10,95

Harry Potter speelkaarten geel Huffelpuf

Je favoriete personages tot leven gebracht
Premium speelkaarten van theory11 met al je favoriete personages in vier betoverende kleurenedities, die de vier huizen van Zweinstein vertegenwoordigen: Huffelpuf, Ravenklauw, Zwadderich en Griffoendor! Beleef de meest memorabele momenten van de iconische serie elke keer opnieuw als de speelkaarten tevoorschijn komen om te spelen.

De buitenverpakking adembenemend ontwerp
De buitenverpakking is gewoonweg magisch. Weelderige, sierlijke bladgoud. Opvallende kleuren folie accenten in de kleur van het huis. Nauwkeurige, uiterst gedetailleerde reliëfdruk. Een kaartdoosje dat luxueus aanvoelt en er prachtig uitziet vanuit elke hoek.

De wereld van Harry Potter in jouw handen
Je favoriete personages zijn tot leven gebracht! Harry houdt trots de Gouden Snaai vast en zijn Nimbus 2000. Voldemort zwaait met zijn toverstok gemaakt van taxus. Severus Sneep geeft les in Toverdranken met zijn leerboek geavanceerde drankjes maken (Engels: Advanced Potion Making). Loena Leeflang (Engels: Luna Lovegood) heeft haar kenmerkende Spectrespecs bril, samen met nog veel meer personages!

Volledig op maat gemaakt artwork van binnen en van buiten
De Harry Potter kaarten hebben volledig op maat gemaakte illustraties in elk aspect van het ontwerp, met de azen, jokers, doos ontwerp en plaatjes speelkaarten die rechtstreeks zijn geïnspireerd op favoriete personages en gebeurtenissen van fans in de tovenaarswereld.

Een magische viering van de tovenaarswereld
Harry Potter speelkaarten zijn het perfecte eerbetoon aan de tovenaarswereld. Van de Steen der Wijzen tot de Relieken van de Dood, volg en ervaar de verhaallijn en de iconische momenten elke keer dat je ze in je handen houdt.

Elk Harry Potter Huffelpuf deck heeft 56 speelkaarten in pokerformaat gedrukt door de United States Playing Card Company op papier inclusief 2 Jokers + 2 theory11 Harry Potter playing cards. Theory Eleven produceert 's werelds beste speelkaarten gemaakt in Amerika.

Harry Potter Playing Cards Hufflepuff
Premium speelkaarten geproduceerd door theory11
WIZARDING WORLD karakters, namen en gerelateerde aanduidingen zijn © & ™
Warner Bros. Entertainment Inc. WB SHIELD: © & ™ WBEI.
Publicatierechten © JKR. (s21)
Gemaakt in Amerika

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 56 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Geel
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Harry Potter speelkaarten geel Huffelpuf
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.