Nieuw

Harry Potter speelkaarten rood Griffoendor


De betoverende speelkaarten van Harry Potter mogen zeker niet ontbreken aan jouw speelkaarten collectie. Bestel daarom vandaag nog deze Harry Potter speelkaarten rood Griffoendor via het internet in onze speelkaarten webshop!

Op voorraad
€ 10,95

Harry Potter speelkaarten rood Griffoendor

Je favoriete personages tot leven gebracht
Premium speelkaarten van theory11 met al je favoriete personages in vier betoverende kleurenedities, die de vier huizen van Zweinstein vertegenwoordigen: Griffoendor, Zwadderich, Ravenklauw en Huffelpuf! Beleef de meest memorabele momenten van de iconische serie elke keer opnieuw als de kaarten tevoorschijn komen om te spelen.

De buitenverpakking adembenemend ontwerp
De buitenverpakking is gewoonweg magisch. Weelderige, sierlijke bladgoud. Opvallende kleuren folie accenten in de kleur van het huis. Nauwkeurige, uiterst gedetailleerde reliëfdruk. Een kaartdoosje dat luxueus aanvoelt en er prachtig uitziet vanuit elke hoek.

De wereld van Harry Potter in jouw handen
Je favoriete personages zijn tot leven gebracht! Harry houdt trots de Gouden Snaai vast en zijn Nimbus 2000. Voldemort zwaait met zijn toverstok gemaakt van taxus. Severus Sneep geeft les in Toverdranken met zijn leerboek geavanceerde drankjes maken (Engels: Advanced Potion Making). Loena Leeflang (Engels: Luna Lovegood) heeft haar kenmerkende Spectrespecs bril, samen met nog veel meer personages!

Volledig op maat gemaakt artwork van binnen en van buiten
De Harry Potter speelkaarten hebben volledig op maat gemaakte illustraties in elk aspect van het ontwerp, met de azen, jokers, doos ontwerp en plaatjes kaarten die rechtstreeks zijn geïnspireerd op favoriete personages en gebeurtenissen van fans in de tovenaarswereld.

Een magische viering van de tovenaarswereld
Harry Potter speelkaarten zijn het perfecte eerbetoon aan de tovenaarswereld. Van de Steen der Wijzen tot de Relieken van de Dood, volg en ervaar de verhaallijn en de iconische momenten elke keer dat je ze in je handen houdt.

Elk Harry Potter Griffoendor deck heeft 56 speelkaarten in pokerformaat gedrukt door USPCC op papier inclusief 2 Jokers + 2 theory11 Harry Potter playing cards. Theory11 produceert 's werelds beste speelkaarten gemaakt in Amerika.

Harry Potter Playing Cards Gryffindor
Premium speelkaarten geproduceerd door theory11
WIZARDING WORLD karakters, namen en gerelateerde aanduidingen zijn © & ™
Warner Bros. Entertainment Inc. WB SHIELD: © & ™ WBEI.
Publicatierechten © JKR. (s21)
Gemaakt in Amerika

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 56 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Harry Potter speelkaarten rood Griffoendor
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.