High Victorian Playing Cards Green


Deze groene High Victorian playing cards van theory11 zijn ontworpen in Londen in het Verenigd Koninkrijk door graphic designer Joe White van Ye olde Studio.

High Victorian luxe playing cards kopen dat doe je gewoon simpel en snel bij Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 10,95

High Victorian Playing Cards Green

De meest geavanceerde speelkaarten ter wereld, de High Victorian playing cards green, afgeschermd in goud en groene folie. De High Victorian™ speelkaarten zijn geïnspireerd op de ingewikkelde, adembenemende stijl van het Victoriaanse tijdperk. Elk element is vanuit het niets ontworpen met een nauwgezette, niet aflatende aandacht voor detail.

Deze speelkaarten zijn geïllustreerd in het Verenigd Koninkrijk, elke speelkaart in dit Victoriaanse kaartspel is vanaf de grond af aan ontworpen, zelfs de Azen, Jokers en plaatjes speelkaarten ademen de grote overmaat aan ornamentiek uit die typisch is voor het Victoriaanse tijdperk. In één woord: adembenemend. Een driedimensionaal ontwerp van de achterkant van deze playing cards zodat elke keer dat je er naar kijkt er meer detail lijkt te worden toegevoegd. Het design van de achterkant is even gedetailleerd als dat het uniek is. Aan deze Victorian playing cards is meer dan 18 maanden aan gewerkt en dat is te zien. 's Werelds meest elegante speelkaarten, de High Victorian playing cards green.

De High Victorian playing cards green van Theory Eleven hebben 56 poker formaat speelkaarten geprint op karton in Amerika door USPCC. Het High Victorian deck heeft 2 Jokers + 2 advertentie speelkaarten.

High Victorian Playing Cards
52 Custom speelkaarten gemaakt door theory11
Designed in the United Kingdom by Ye olde Studio
Made in the United States of America

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:High Victorian Playing Cards Green
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.