High Victorian speelkaarten rood

Rating:
100 % of 100

De High Victorian speelkaarten, zijn premium playing cards gemaakt in America en gedesignd in Londen door grafisch ontwerper Joe White van Ye olde Studio.

High Victorian playing cards, fijn vormgegeven kaarten, eersteklas speelkaarten voor de nieuwsgierige geest.

Op voorraad
€ 10,95

High Victorian speelkaarten rood

De meest geavanceerde playing cards ter wereld, de High Victorian speelkaarten rood, afgeschermd in goud en rode folie. De High Victorian™ playing cards zijn geïnspireerd op de ingewikkelde, adembenemende stijl van het Victoriaanse tijdperk. Elk element is vanaf scratch ontworpen met een nauwgezette, niet aflatende aandacht voor detail. Een driedimensionaal ontwerp van de achterkant van deze speelkaarten zodat elke keer dat je er naar kijkt er meer detail lijkt te worden toegevoegd. Het ontwerp van de achterkant is even gedetailleerd als dat het uniek is. Aan deze Victoriaanse speelkaarten is meer dan 18 maanden aan gewerkt en dat is te zien. De meest elegante speelkaarten ter wereld, de High Victorian speelkaarten rood.

Deze playing cards zijn geïllustreerd in het Verenigd Koninkrijk, elke kaart in dit Victoriaanse deck is vanaf de grond af aan ontworpen, zelfs de Azen, Jokers en court cards ademen de grote overmaat aan ornamentiek uit die typisch is voor het Victoriaanse tijdperk. In één woord: adembenemend.

De High Victorian speelkaarten rood van theory11 hebben 56 poker size playing cards geprint op karton in de USA door de United States Playing Card Company. Het High Victorian deck heeft 2 Jokers + 2 advertentie speelkaarten.

High Victorian speelkaarten
52 Custom playing cards produced by Theory Eleven
Designed in the United Kingdom by Ye olde Studio
Made in the United States of America

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 00708828938160
Schrijf je eigen review
Je reviewed:High Victorian speelkaarten rood
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.