His & Hers playing cards


Dit prachtige spel speelkaarten heeft van alles wat voor iedereen, en laat weinig aan de verbeelding over!

His & Hers playing cards zijn voorzien van Mosh, één van 's werelds toonaangevende alternatieve modellen die bekend staat om haar kenmerkende uiterlijk. Mosh staat op de voorkant van elke speelkaart. Dit spannende deck mag zeker niet ontbreken in jouw speelkaartencollectie!

Op voorraad
€ 20,00

His & Hers playing cards

De ondeugende kleine Whispering Imps hebben samengewerkt met de mooie Miss Mosh om een werkelijk unieke, moderne draai te geven aan de klassieke pin-up decks uit de jaren 40 en 50. Na 18 maanden werden duizenden foto's, honderden uren, tientallen looks, outfits en locaties ... zijn 54 exclusieve en glamoureuze foto's zorgvuldig met de hand geselecteerd om op te nemen in dit zeer speciale deck speelkaarten in beperkte oplage genaamd His & Hers.

Pinup model Miss Mosh
Miss Mosh (geboren in 1989 in Rusland) is een Russisch-Amerikaans pinup-model, fetisjartiest en burlesque danseres, die sinds haar derde in de Verenigde Staten woont. Miss Mosh is te zien op Playboy.com, Bizarre Magazine, LA Weekly en ze schittert ook in muziekvideo's voor Pink and the Smashing Pumpkins. Miss Mosh exploiteert een exclusieve betaalde website voor haar fans, die alleen voor leden foto's, video's en informatie biedt. Je kunt Miss Mosh ook gratis volgen op Instagram @officiallymosh.

Dit His & Hers deck heeft 52 unieke speelkaarten in poker size, elke speelkaart met een andere foto van Miss Mosh. Deze Mosh speelkaarten zijn gedrukt door de United State Playing Card Company in de USA op Bicycle speelkaartenkarton met een air cushion linnen afwerking. De His & Hers playing cards hebben 2 His & Hers Jokers + 1 speciale double backer (aan elke kant een volledige foto van Mosh) en 1 double back kaart.

His & Hers Playing Cards 1st Edition
©2019 Miss Mosh Photos by Dave Tada - Illustrated by Andrew Galu
Distributed by Whispering Imps Productions
The United State Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk US Playing Card
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:His & Hers playing cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: