Nieuw

Hitchcock speelkaarten Piatnik


Sir Alfred Joseph Hitchcock uit Londen in Engeland was een Brits filmregisseur, producent en scenarioschrijver. In 1955 werd Alfred Hitchcock Amerikaans staatsburger. Hitchcock wordt gezien als een van de beste filmregisseurs ooit, zijn bekendste genre was dat van de thriller.

Nu verkrijgbaar in onze playing card shop, de Hitchcock speelkaarten Piatnik.

Op voorraad
€ 5,49

Hitchcock speelkaarten Piatnik

Speelkaarten fabrikant Piatnik maakt al sinds 1824 speelkaarten van hoge kwaliteit in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, zo ook deze Hitchcock speelkaarten. HITCHCOCK, de Master of Suspense, bracht het publiek in vervoering met zijn unieke mix van spanning, terreur en humor. Dit verzamelaars spel speelkaarten viert - in klassieke posters en portretten - de films van een groot filmkunstenaar.

Deze Hitchcock speelkaarten Piatnik hebben 54 kartonnen poker size playing cards met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en er worden 2 Jokers meegeleverd. De Hitchcock playing cards zijn geprint in de EU in Oostenrijk in de speelkaartenfabriek van Piatnik.

Hitchcock Playing Cards Piatnik
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1612
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Hitchcock speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.