Hollywood Roosevelt speelkaarten


Hollywood Roosevelt speelkaarten van theory11, geproduceerd in samenwerking met The Hollywood Roosevelt Hotel in Los Angeles, Californië in de Verenigde Staten van Amerika.

De ultieme high-end, luxe speelkaarten zijn het perfecte cadeau en een geweldig kunstwerk, nu te koop bij speelkaarten winkel!

Op voorraad
€ 9,95

Hollywood Roosevelt speelkaarten

Er is geen Hollywood geschiedenis zonder The Hollywood Roosevelt.
The Hollywood Roosevelt is een historisch monument en legendarisch hotel dat dateert uit 1927. In de beginjaren was het hotel gastheer voor talloze iconen: Marilyn Monroe, Charlie Chaplin en Clark Gable. Het diende als inspiratie voor filmmakers en creatievelingen die het Hollywood hotel als setting hun hun films gebruikten.

Geschiedenis in de palm van je hand.
De Hollywood Roosevelt speelkaarten werden geproduceerd in samenwerking met The Hollywood Roosevelt Hotel in Los Angeles, Californië in de Verenigde Staten. De visie was om een kaartspel te maken dat zijn stijl en geschiedenis zou eren en een nieuw modern tijdperk zou vieren. Het resultaat is een uitgelezen mix van elegantie en klasse.

Ervaar The Magic Show
The Magic Show is een intieme uitvoering in een verborgen, ongemarkeerd theater in The Hollywood Roosevelt met Franco Pascali in de hoofdrol. Eenmaal binnen ervaar je magie en echte verbazing die je nog nooit eerder hebt gezien.

Gemaakt in de VS bij de United States Playing Card Company met FSC-gecertificeerd papier afkomstig uit duurzame bossen, met behulp van plantaardige inkten en op zetmeel gebaseerde laminaten. Elk Hollywood deck van theory11 heeft 56 speelkaarten in poker formaat, waaronder 2 Jokers + 1 theory11 advertentie kaart en 1 dubbelbacker kaart.

The Hollywood Roosevelt Playing Cards
Een moderne Hollywood revival opgericht in 1927
Premium kwaliteit speelkaarten theory11
Gemaakt in de Verenigde Staten

Meer informatie
Merk theory11
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Hollywood Roosevelt speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.