Honeybee V2 playing cards

Rating:
100 % of 100

Ze zijn terug en zoeter dan ooit, de Honeybee V2 playing cards van Penguin Magic.

Prachtige magic speelkaarten om heel veel kaarttrucs mee te doen, inclusief twee Gaff speelkaarten met één Double Backer en één Blank Facer.

Geen voorraad meer
 

Honeybee V2 playing cards

Het Honeybee deck was het allereerste custom deck dat in 2015 werd gecreëerd door Penguin Magic. De Honeybee V2 playing cards zijn ontworpen door Randy Butterfield. Met behulp van een Kickstarter campagne heeft Penguin Magic deze Honeybee V2 playing cards gelanceerd. Elk van de Honeybee V2 speelkaarten decks heeft een aangepast ontwerp met honingraat back design. In plaats van een diamond Bee patroon heeft dit deck een prachtige honingraat, compleet met 2 realistische honingbijen die op de rug lopen. Je kunt de honing bijna proeven terwijl je naar de achterkant van deze honing speelkaarten kijkt!

De plaatjes hebben traditionele Bee stijl afbeeldingen met een tijdloze bijenkorf Ace of Spades en imker jokers, plus een dieper highroller rood op de harten and ruiten speelkaarten. Deze bijen kaarten in poker formaat zijn afgedrukt op de in reliëf gemaakte Bee stock van US Playing Card met hun A-klasse "Magic" afwerking voor ultieme fanning, duurzaamheid en levensduur. Deze kartonnen speelkaarten zijn ook traditioneel geknipt (het mes gaat dan door de voorkant) waardoor je de faro shuffle en andere gambling moves aanzienlijk eenvoudiger te doen zijn. Deze Honeybee V2 playing cards hebben 56 speelkaarten inclusief 2 speciale gaff speelkaarten: een double-backer en een blank-facer, die je kunt gebruiken voor creatieve magische routines!

Honeybee V2 Playing Cards
© 2017 Penguin Magic, Inc
Designed by Randy Butterfield
Manufactured by USPC
Made in USA

Meer informatie
Merk Penguin Magic
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Geel
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Honeybee V2 playing cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.