Horror Movies Playing Cards Piatnik

Deze griezelige horror speelkaarten van Piatnik hebben afbeeldingen van film posters van horrorfilms zoals o.a.: Alfred Hitchcock’s “The Birds”, Dracula, Frankenstein, King Kong en Godzilla.

De Horror Movies playing cards Piatnik zijn nu te koop online bij speelkaarten winkel.

Op voorraad
€ 4,99

Horror Movies Playing Cards Piatnik

Sinds 1824 maakt Piatnik al de beste speelkaarten in Wenen in Oostenrijk. Zo ook deze enge horror movie playing cards Piatnik. Deze Piatnik playing cards met horror thema hebben speelkaarten met historische horror filmposters en machtige monsters van King Kong tot Godzilla op elke kaart. Ook Dracula, Frankenstein en Screaming Skulls staan in de hoofdrol. Welkom in de angstaanjagende wereld van de Spine Tingler.

Deze horror speelkaarten van Piatnik hebben 54 kartonnen poker size playing cards met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en er worden 2 Jokers meegeleverd. De Horror Movies playing Cards Piatnik zijn geprint in de Europese Unie door de speelkaartenfabriek van Piatnik.

The Horror Movie Playing Cards Piatnik
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons

Piatnik speelkaarten sinds 1824

Piatnik No. 1691

Made in Austria in the EU

Meer informatie
Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Horror Movies Playing Cards Piatnik

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.