Nieuw

Japanse prenten speelkaarten Piatnik


Op zoek naar echte Japanse speelkaarten helemaal in stijl met prachtige kunst uit Japan? Dan zijn deze Japanse prenten speelkaarten Piatnik echt iets voor jou!

Op voorraad
Slechts 5 over
€ 5,49

Japanse prenten speelkaarten Piatnik

De speelkaartenfabriek van Piatnik maakt als sinds 1824 in Wenen in Oostenrijk één van de beste merken speelkaarten ter wereld. Zo ook deze Japanse prenten speelkaarten Piatnik. Japanse prenten verbaasden Van Gogh en de impressionist met hun levendigheid en focus op lijn en kleur. De viering van eenvoudige dingen zoals sneeuw en bloesem inspireerde een terugkeer naar de natuur. Deze prenten eren het genie van kunstenaars als Hokusai en Hiroshige wiens compositorische bravoure de kunst voor altijd veranderde.

Deze Japanse speelkaarten van Piatnik hebben 54 kartonnen playing cards in poker size met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en worden geleverd inclusief 2 Jokers. De Japanse prenten speelkaarten worden in de Europese Unie gedrukt door Piatnik.

Japanese Prints Playing Cards Piatnik
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1689
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Lichtblauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Japanse prenten speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.