Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Jazz speelkaarten bridge double deck Piatnik

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Dit Jazz speelkaarten bridge double deck Piatnik is voorzien van het schilderij Tango with view 2 van de Nederlandse kunstschilder Willem Haenraets.


Twee kaartspellen met Jazz speelkaarten van Piatnik in bridge formaat om heerlijk een potje mee te kaarten in jouw favoriete Jazz Café. Deze Jazz kaarten zijn ook een prachtige speelkaarten om cadeau te geven aan bridge en Jazz muziekliefhebbers.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,75
€ 13,75

Klanten kochten ook

+
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 18,74

  1.    Huidig productJazz speelkaarten bridge double deck Piatnik
  2.    Jazz Playing Cards Piatnik

Productbeschrijving

Details

Jazz speelkaarten bridge double deck Piatnik

Piatnik staat al een kleine 200 jaar bekend om haar hoge kwaliteit speelkaarten die gemaakt worden in de kaartenfabriek in Wenen in Oostenrijk. Dit double deck speelkaarten van Piatnik heeft twee stokken speelkaarten gemaakt van geplastificeerde kartonnen in bridge formaat en voorzien van standaard indexen in alle 4 de hoeken van de kaarten. De twee achterkanten van deze twee kaartspellen vormen samen het kunstwerk Tango with view 2 van de Nederlandse kunstenaar Willem Haenraets. Het Jazz speelkaarten bridge double deck Piatnik wordt geleverd in een kartonnen double deck speelkaarten doos wat tevens een prachtige geschenkverpakking is.

Jazz speelkaarten van Willem Haenraets
De Nederlandse kunstschilder Willem Haenraets werd in 1940 geboren in Heerlen in Nederland. Willem Haenraets studeerde aan de Stads Academie van Maastricht en volgde daar de opleiding voor Beeldende Kunsten. Later behaalde hij een beurs van de Belgische overheid om te studeren aan het Nationaal Instituut voor Schone Kunsten in Antwerpen, in de Masterclass van professor Sarina van Atelier Opsomer en professor Vaarten. Deze Nederlandse kunstenaar staat vooral bekend om zijn impressionistische schilderijen waarbij hij vooral abstractie en figuratie toevoegt en er een prachtige sfeer ontstaat door kleuren, licht, niveaus en lijnen.

Tango with view 2 van Willem Haenraets
Het origineel is een prachtige schilderij van een scène in een jazzclub met een band die jazzmuziek aan het spelen is, een stel romantisch aan het dansen is en op de achtergrond zie je door de ramen een stadsgezicht dat de indruk wekt dat de scène een paar verdiepingen hoger ligt. Het schilderij geeft echt de zwoele sfeer van een Jazz bar met live muziek weer.

Jazz Playing Cards
Piatnik sinds 1824

Piatnik 2 x 55 Playing Cards

Piatnik No. 263743

Made in Austria

Extra informatie

Extra informatie

Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten BRIDGE (57 x 89 MM)
Index Kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Dubbel deck karton

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Jazz speelkaarten bridge double deck Piatnik

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: