Dobbelen reisspel

Het dobbelen reisspel van Clown Games is een dobbelspel voor kinderen wat ideaal is om mee te nemen tijdens de zomervakantie!

Dit dobbelspel voor op reis wordt geleverd met 5 dobbelstenen, dobbelbeker en een scoreblokje.

Op voorraad
€ 5,99

Dobbelen reisspel

Gooi jij de winnende combinaties?
Het doel van het spel is, om zo snel mogelijk alle vakjes van het scoreformulier in te vullen. Dit doe je, door een combinatie van de 5 dobbelstenen te maken, die je hebt gegooid. Je mag per beurt 3 keer gooien, om een scorecombinatie te maken. Je zet je score in één van de 13 vakjes: er zijn zes vakjes in deel 1 en zeven in deel 2. Je hoeft de vakjes niet op volgorde in te vullen: je kiest steeds het vakje waar jouw worp de meeste punten oplevert. Als je alle vakjes hebt ingevuld, tel je het totaal van de bovenste helt op. Als je hier meer dan 63 punten hebt gescoord, krijg je een bonus van 35 punten! Nu tel je de bovenste en de onderste helt op tot een totaal generaal. De speler met de hoogste score wint!

Dobbelen reisspel:
Aantal spelers: Geschikt voor 2 tot 4 spelers.
Leeftijd vanaf: 5 jaar en ouder.
Spelduur: 15 minuten.
Inhoud: 5 dobbelstenen, dobbelbeker en scoreblokje.

Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden wegens inslikken van kleine delen, verstikkingsgevaar! Bewaar deze verpakking / instructies om ze later nog eens te kunnen lezen.

Clown Games

Dobbelen reisspel
Clown Games
Made in Holland

Meer informatie
Merk Clown Games
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Dobbelen reisspel

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: