Speelkaartenhouders set van 2


Deze stevige, blauwe plastic speelkaarthouders zijn perfect voor kaartspellen met veel speelkaarten en maken het makkelijker om je kaarthand te rangschikken en komen de snelheid van het gespeelde kaartspel ten goede. Vergroot het speelgemak en spel plezier van jonge kinderen en senioren die van een spelletje kaarten houden met deze speelkaartenhouders set van 2. Geschikt voor diverse kaartspelletjes zoals: bridge, poker, klaverjassen, kwartetten, rikken of toepen.

Geen voorraad meer
 

Speelkaartenhouders set van 2

Deze speelkaartenhouders kunnen elk maximaal 15 speelkaarten vasthouden, zowel geschikt voor poker als voor bridge speelkaarten. De blauwe speelkaartenhouders kunnen op de tafel gezet worden of in je hand worden vastgehouden. Met deze speelkaartenhouders set van 2 organiseer en rangschik je jouw speelkaarten veel eenvoudiger en sneller. De speelkaartenhouders zijn aan de onderkant voorzien antislip / anti-kras voetjes zodat de kaartenhouders stevig staan en niet krassen op je tafel. Dit speelkaarten artikel wordt sterk aanbevolen voor kaartspelers die een beperkte beweeglijkheid of beperkte kracht in hun handen hebben. Hierdoor kunnen kaarters genieten van heerlijk potje kaarten met het comfort, gemak en een grotere onafhankelijkheid. De afmetingen van deze blauwe kaartenhouders zijn: 21 cm lang x 11 cm hoog x 6 cm diep en 1 cm dik. Let op: De afgebeelde speelkaarten worden niet meegeleverd bij dit product.

Meer informatie
Merk Speelkaartenwinkel.nl
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Speelkaartenhouders set van 2
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: