Kaart tafel rond zwart


Nieuw in het assortiment van speelkaarten winkel, deze ronde kaarttafel te koop met eikenhouten leeuwen klauw onderstel. Deze luxe kaart tafel is geschikt voor diverse kaartspellen zoals bridge, poker en tal van andere kaartspelletjes.

Deze vaste kaart tafel is gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen en is stevig en zeer stabiel.

Op voorraad
Slechts 1 over
€ 995,00

Kaart tafel rond zwart

De bovenzijde van de kaart tafel meet een royale 140 cm, waardoor jij en jouw kaart vrienden veel speel en arm ruimte hebben, de totale hoogte van de pokertafel is 73 cm. De armsteun is gemaakt van zwart leer met 2 cm schuim onder het leer en is afgezet met zilverkleurige nagels onder de tafel rand. Deze kaart tafel heeft 8 ingebouwde en uitneembare roestvrijstalen bekerhouders die zijn verzonken in de zwart gebeitste vol houten racetrack. Het speelveld is uitgerust met een zwarte supersnel kwaliteit kasjmir achtige speellaken, welke eenvoudig te vervangen is.

Als je onder de ronde kaarttafel kijkt vind je een zeer solide tafel onderstel met zwart gebeitste leeuwenklauwen uit eikenhout, die tot in detail zijn uitgewerkt. Het is mogelijk om de kaarttafel perfect en zeer precies op de vloer af te stellen door middel van de verstelbare pootjes onder de leeuwenklauwen.

Verbeter jouw kaartavonden thuis met vrienden nu met deze ronde kaarttafel met veel ruimte voor tot maximaal 8 kaart spelers.

TIP: Eenvoudig, snel & goedkoop.
Wil je een bezoek brengen aan ons magazijn/showroom in Veldhoven? Bel ons dan op 040 230 12 56 of WhatsApp ons op 06 38 14 53 14. Het bezoeken van het magazijn en/of showroom is uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het verzenden van speeltafels naar andere landen dien je altijd even contact op te nemen met onze klantenservice.

Meer informatie
Merk Speelkaartenwinkel.nl
Afmetingen tafel 140 cm x 140 cm x 73 cm
Gewicht tafel 54 kg
Type onderstel Leeuwenpoten
Gewicht onderstel 13 kg + 4 kg
Kleur Speellaken Zwart Speellaken
Aantal Coli Pokertafel 3 colli
Materiaal Speellaken Casino Speellaken
Speeltafel inclusief Zwarte lederen rand, Houten racetrack, 8 Drankhouders
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Kaart tafel rond zwart
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.