Kaartspel speelkleed rond blauw


Met dit kaartspel speelkleed voor op een ronde tafel kun je overal en altijd een kaartavond organiseren! Het speelkleed heeft een diameter van 120 cm en is gemaakt van neopreen met antislip onderkant zodat het stevig op tafel blijft liggen. Dit kaartspel speelkleed rond is heel fijn om speelkaarten op te schudden en geschikt voor diverse kaartspelletjes zoals: bridgen, pokeren, klaverjassen, toepen en nog veel meer.

Geen voorraad meer
 

Kaartspel speelkleed rond blauw

Rond speelkleed met inzetlijn gemaakt van rubber. De kaart mat heeft een antislip rubberen onderkant zodat het kaartspel speelkleed rond blauw stevig op een normale tafel blijft liggen. Verander je ronde eettafel in enkele seconden in een superfijne kaarttafel met dit handige kaart kleed. Doordat het speelkleed lekker meeveert kun je de speelkaarten heel fijn schudden. Dit ronde speelkleed is makkelijk mee te nemen naar een kaartavond. Rol het kaartspel speelkleed uit en start jouw favoriete kaartspel. En wanneer je klaar bent met kaarten, rol je dit handige kaart speelkleed gewoon weer op! Deze kaart mat wordt geleverd in een handige draagtas.

Kenmerken kaartspel speelkleed rond
- Afmeting: 120 cm. in diameter
- Materiaal: Gemaakt van neopreen, anti-slip rubber onderkant
- Eenvoudig: Rolt eenvoudig op zodat je het speelkleed makkelijk kan opbergen
- Extra: Voorzien van witte inzetlijn
- Inclusief: Handige draagtas

Meer informatie
Merk speelkaartenwinkel.nl
Afmetingen Tafeltop 120 cm x 120 cm
Gewicht table top 2 kg
Materiaal Speellaken Neopreen
Kleur Speellaken Blauw Speellaken
Tafelblad inclusief Bet lijn
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Kaartspel speelkleed rond blauw
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: