Bicycle Stained Glass Leviathan Playing Cards

Het Leviathan zeemonster krijgt vorm als de 3e editie in de Stained Glass Series van Bicycle speelkaarten.

De Bicycle Stained Glass Leviathan playing cards zijn geproduceerd door Collectable Playing Cards en geprint door de United States Playing Card Company.

Zorg ervoor dat je jouw speelkaarten verzameling complementeert met deze prachtige glas-in-lood speelkaarten!

Geen voorraad meer
€ 9,95

Bicycle Stained Glass Leviathan Playing Cards

De Leviathan is een passend schepsel om de 3e reeks van de glas-in-lood speelkaarten mee af te ronden. De zee is een donkere en mysterieuze plek en dit Bicycle kaartspel vangt de ware blauwe onbekenden en wezens die diep onder de wateren op de loer liggen. De court cards en de genummerde kaarten volgen het thema van het gebrandschilderde glas met scherpe stukjes scherven glas die samen zijn geplaatst.

De Bicycle Stained Glass Leviathan playing cards zijn mede mogelijk gemaakt door een Kickstarter playing cards project en zijn gemaakt door Collectable Playing Cards en gedrukt door de United States Playing Cards Company. Het Bicycle Stained Glass Leviathan deck bevat 56 playing cards in poker size inclusief 2 jokers + één double backer card en zijn geprint op premium Bicycle playing cards karton en afgewerkt met een klassieke Air-Cushion Finish.

Bicycle Stained Glass Leviathan Playing Cards

Vertrouwd sinds 1885

The United States Playing Card Company

Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Lichtblauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Stained Glass Leviathan Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.