Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Crystal Cobra Playing Cards by TCC

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

De Crystal Cobra playing cards by TCC zijn geschikt voor zowel cardistry als voor card magic en gemaakt in een gelimiteerde oplage van slecht 2500 decks.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,00
€ 12,00

Klanten kochten ook

+
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 24,00

  1.    Huidig productCrystal Cobra Playing Cards by TCC
  2.    COBRA Speelkaarten

Productbeschrijving

Details

Crystal Cobra Playing Cards by TCC

De cobra is één van de gevaarlijkste dieren ter wereld, cobra staat voor elegantie, snelheid en kracht. Een cobra was ook een koninklijk symbool in het oude Egypte. Crystal staat voor schoonheid en magie. Deze twee symbolen zijn samen gecombineerd om je een prachtig kaartspel te bieden: de Crystal Cobra speelkaarten. De Crystal Cobra playing cards by TCC zijn een project in Hong Kong, China van TCC Cardistry met een ontwerp van 52 Pixel Studio. Speelkaarten met een low poly design, als hoofdkleur worden paars en blauw gebruikt voor het grafisch ontwerp, dat er mysterieus uitziet. Deze Crystal Cobra Playing Cards by TCC zijn mede mogelijk gemaakt door een playing cards campagne op het Amerikaanse crowdfund platform Kickstarter.

Volledig op maat gemaakte JQK's
Om de visuele prestaties van deze speelkaarten te verbeteren, werd er veel tijd besteed aan het opnieuw ontwerpen van alle 12 JQK kaarten. Elke afzonderlijke plaatje is prachtig aangepast en verschilt van de anderen speelkaarten.

Mnemonica volgorde, speelkaarten doosje met voorspelling truc en twee gaff kaarten
Het nieuwe deck zit in Mnemonica volgorde, dus je kunt mind reading trucs doen met een gloednieuw deck. Een 10 harten zit aan de zijkant van het speelkaartendoosje zodat je een voorspelling goocheltruc kunt doen. En elk Crystal Cobra deck bevat 2 praktische gimmick kaarten, één double backer kaart en één speelkaart met de klaver aas aan de ene kant en aan de andere kant van de speelkaart de ruiten koning. Het Crystal Cobra magic kaartspel bevat 56 poker size speelkaarten, inclusief 2 jokers en is geprint door USPCC op Bicycle stock en afgewerkt met een klassieke air-cushion finish. De Crystal Cobra Playing Cards by TCC zijn geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 2500 decks.

Crystal Cobra Playing Cards

TCC Playing Card Co, Shenzhen China

TCC CARDISTRY Hong Kong China

Designed by 52 Pixel Studio

Manufactured by USPCC

Made in USA

Extra informatie

Extra informatie

Merk TCC Playing Card Co.
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Roze
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Crystal Cobra Playing Cards by TCC

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: