Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Clara Serena Rubens Speelkaarten Piatnik

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Een speciale uitgave kunst speelkaarten van het Liechtenstein Museum en Piatnik in een prachtig dubbel deck, 2 x 55 Rubens speelkaarten. Schitterende bridge kaarten met het portret van Clara Serena Rubens geschilderd in 1616 door haar vader Peter Paul Rubens.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,95
€ 11,95

Klanten kochten ook

+
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 19,45

  1.    Huidig productClara Serena Rubens Speelkaarten Piatnik
  2.    Piatnik luxe speelkaarten houder

Productbeschrijving

Details

Clara Serena Rubens Speelkaarten Piatnik

Sinds 1824 maakt Piatnik al speelkaarten voor diverse kaartspelletjes in Wenen in Oostenrijk. De kaarten van Piatnik staan wereldwijd bekend vanwege hun hoge kwaliteit speelkaarten. Deze speelkaarten set van Peter Paul Rubens bevat 2 decks geplastificeerde kartonnen bridge afmeting speelkaarten gemaakt door Piatnik. Deze Rubens speelkaarten zijn speciaal door Piatnik gemaakt in opdracht van het Liechtenstein Museum in Wenen, Oostenrijk. Elk Rubens kaartspel heeft 55 speelkaarten met 4 indexen in de hoeken van de speelkaarten. De achterkanten van de 2 stokken Rubens speelkaarten vormen samen het portret van Clara Serena Rubens, geschilderd circa 1616 door Peter Paul Rubens. Dit Rubens dubbel deck komt in een schitterende kartonnen speelkaarten doos. Op deze speelkaarten doos van de Piatnik staat een afbeelding van het portret van Clara Serena Rubens.

Over de Vlaamse barokschilder Peter Paul Rubens
De schilderijen van Peter Paul Rubens (1577-1640) behoren tot de Antwerpse School uit de vroege 17e eeuw. Het oeuvre van Rubens wordt gekenmerkt door zijn barok meesterwerken die je in toonaangevende musea over de hele wereld en bij zeer gefortuneerde particuliere thuis aantreft.

Portret van Clara Serena Rubens
De afbeelding op deze speelkaarten toont het portret van Clara Serena Rubens, de vijf jaar oude dochter van Isabella Brant en Peter Paul Rubens. Dit olieverfschilderij van 37 cm bij 27 cm schilderde Rubens circa 1616. Dit schilderij van Clara Serena Rubens behoort tot de kunstverzameling van Prins Hans-Adam II, de Prins van Liechtenstein die resideert in Schloss Vaduz in Liechtenstein. Schloss Vaduz ligt in de hoofdstad Vaduz in het het Vorstendom Liechtenstein en is het officiële verblijf van de Vorst van Liechtenstein.

Liechtenstein Museum
Sinds 29 maart 2004 zie je in het Liechtenstein Museum in Wenen één van de belangrijkste en grootste particuliere kunstcollecties ter de wereld, namelijk de kunstcollectie van Prins Hans-Adam II van Liechtenstein. Meesterwerken van de Europese kunst van meer dan vier eeuwen zijn geconsolideerd en veilig bewaard tijdens de Tweede Wereldoorlog en worden weergegeven in een expositieruimte van 2300 vierkante meter.

Piatnik sinds 1824
Piatnik 2 x 55 Speelkaarten

Clara Serena Rubens Playing Cards Piatnik
Piatnik No. 220449
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Extra informatie

Extra informatie

Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten BRIDGE (57 x 89 MM)
Index Kaarten Jumbo Index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Dubbel deck karton

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Clara Serena Rubens Speelkaarten Piatnik

Eigen labels

Eigen labels

Anderen markeerden dit product met deze labels:

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: