Piatnik Superb Giant Index Playing Cards Blauw

Deze Superb™ bridge kaarten met extra grote kaartsymbolen zijn gemaakt door de speelkaarten fabrikant Piatnik uit Wenen in Oostenrijk. Dit zijn Piatnik speelkaarten gemaakt van de beste kwaliteit.

De Piatnik Superb Giant Index Playing Cards zijn zeer goede bridge speelkaarten voor senioren bridgers en kaartspelers met zichtproblemen.

Op voorraad
Slechts 6 over
€ 3,95

Piatnik Superb Giant Index Playing Cards Blauw

Piatnik maakt sinds 1824 speelkaarten van hoge kwaliteit. Superb ™ SUPREME speelkaarten zijn de snelste, meest zichtbare en duurzame speelkaarten ooit gemaakt om kaartspelletjes mee te spelen. De Piatnik Superb Giant Index Playing Cards van The Old Bridge Playing Cards Company hebben exclusief patenten, handelsmerken en copyrights voor het ontwerp van de plaatjes speelkaarten en de naam van deze kaarten, volgens de wetten van de Verenigde Staten van Amerika, met alle rechten voorbehouden.

De Piatnik Superb Giant Index Playing Cards hebben gigantische indexen, ideaal voor spelers met een verminderd gezichtsvermogen. Deze speelkaarten met zeer grote opdruk hebben een klassiek patroon aan de achterkant van de kaarten. Grote indexen betekent dat deze Piatnik Superb Giant Index speelkaarten ideaal zijn voor mensen met zichtproblemen en geschikt voor diverse kaartspellen zoals: Bridge, Rummy en Whist.

Dit Superb Giant Index kaartspel van Piatnik heeft 54 kartonnen bridge formaat speelkaarten met een gigantische dubbele index in 2 hoeken van de playing cards en er worden 2 Wild kaarten meegeleverd.

Superb™ Bridge Size Piatnik Giant Index
The O.B.P.C., Inc.

Voorzien van één of meer Amerikaanse patenten
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons sinds 1824

Piatnik No. 1495
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten BRIDGE (57 x 89 MM)
Index Kaarten Extra grote index
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Piatnik Superb Giant Index Playing Cards Blauw

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.