Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Rikken

Rikken is een kaartspel dat in Nederland vooral in Noord-Brabant en Limburg gespeeld wordt, maar je komt het kaartspel rikken ook in België tegen. Rikken is een verzameling van verschillende soorten kaartspellen, met per regio of per familie verschillende varianten en spelregels. Rikken is een leuk en gezellig kaartspel voor jong en oud.

Rikken, een Brabants en Limburgs kaartspel

De spelregels van het Brabants, Limburgs en Belgische kaartspel rikken variëren. Rikken wordt gespeeld met met vier spelers en met alle 52 de speelkaarten van één stok kaarten zonder de jokers. Rikken is door de snelle spelrondes een gezellig en dynamisch kaartspel voor de hele familie.

Hieronder vind je een overzicht met de meest gekochte speelkaarten door buurtvereniging, rikverenigingen en kaartclubs om tijdens een gezellige kaartmiddag een potje mee te rikken met een praatje. Kaarten kopen voor te rikken, dat doe je heel eenvoudig online bij Speelkaartenwinkel.nl. Alle rik speelkaarten zijn direct uit voorraad te koop in onze internet winkel. Bij Speelkaartenwinkel.nl vind je de beste speelkaarten voor het kaartspel rikken, goed voor urenlang kaartplezier! Een goed maatje is het halve werk.

Artikelen 1 tot 24 van 44 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 24 van 44 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst