Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

UNO

Het wereldberoemde UNO kaartspel is een klassiek familie kaartspel van Mattel Games. UNO is een kaartspel met veel overeenkomsten met het kaartspel pesten. Er wordt niet gespeeld met standaard speelkaarten met jokers, maar met speciale UNO speelkaarten.

Het kaartspel UNO is het meest gespeelde gezinskaartspel ter wereld. Maar nu is er een nieuw kaartspel van Mattel Games het DOS kaartspel, wat momenteel het op één na populairste kaartspel ter wereld is, volgens niet geverifieerde statistieken.

UNO Kaartspellen

UNO kaartspelletjes en bijbehorende UNO accessoires koop je heel voordelig bij speelkaarten winkel. Online bij Speelkaartenwinkel.nl vind je namelijk het grootste assortiment UNO artikelen te koop van Nederland en België. Het UNO kaartspel is super leuk om cadeau te doen aan zowel kinderen als aan volwassen. UNO is perfect geschikt voor urenlang speelplezier en gezellige spelmiddagen- en avonden voor jong en oud. Ohja en vergeet niet om bij je laatste kaart UNO te roepen!

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

 • UNO Kaartspel

  Het UNO kaartspel is een verslavend spel voor jong en oud! Nu met aanpasbare keuzekaarten! Dit klassieke UNO kaartspel kopen doe je heel voordelig bij speelkaarten winkel!

  Meer info
  € 10,95

 • DOS Kaartspel

  Nieuw van de makers van UNO, DOS.

  Het DOS kaartspel is een spannend nieuw kaartspel van Mattel Games. Net als bij UNO moet je nummers matchen en als je bij het kaartspel DOS nog maar twee kaarten hebt, vergeet dan niet om "DOS" te roepen!

  Speel kaarten met hetzelfde nummer! Als je de DOS joker speelt, mag je zeggen in welke kleur wordt verder gespeeld… …en mag je de #kaart spelen als elk willekeurig nummer!

  Het kaartspel UNO is het meest gespeelde gezinskaartspel in de wereld, DOS is het #2 kaartspel ter wereld! Het DOS kaartspel kopen? Dat doe je natuurlijk heel eenvoudig en snel online bij speelkaarten winkel .nl!

  Meer info

  Normale prijs: € 11,95

  Nu slechts € 9,99

 • UNO Junior Kaartspelletje

  Het kaartspelletje van Mattel Games UNO Junior is een leerzaam kaartspel met dierenafbeeldingen, kleuren, plaatjes en cijfers!

  UNO Junior is een leuk en snel kaartspelletje waar kinderen dol op zijn. Net zo'n leuk spelletje als het originele UNO kaartspel, maar dan met eenvoudige spelregels speciaal voor de allerjongste onder ons.

  Meer info
  € 7,99

 • Kaartspel UNO CARS 3

  Het spannende en populaire kaartspel UNO is nu ook te koop in de Disney PIXAR CARS 3 uitvoering. Speel nu thuis een spelletje UNO met vrienden en familie met je favoriete figuren uit de film CARS 3 van Disney.

  UNO Disney PIXAR CARS 3 inclusief een EIGEN REGEL.

  Meer info
  € 11,99

 • UNO Colors Rule Card Game

  UNO Colors Rule! UNO kleuren zijn de baas! Bij deze UNO card game van Mattel komen kleuren tot leven en veranderen het spel!

  Meer info
  € 13,99

 • Kaartspel UNO Extreme

  Het kaartspel UNO Extreme is spannend tot het laatste moment. Met UNO Extreme weet je nooit wat er gebeurt als je op de kaartenknop drukt! Als je geluk hebt, gebeurt er helemaal niets. Maar als je pech hebt, vliegen de UNO speelkaarten je om de oren! Elektronisch en nu met Eigen-regels kaarten!

  UNO Extreme, dit leuke familie kaartspel is nu nog sneller en volkomen onvoorspelbaar!

  De wilde, onvoorspelbare versie van het klassieke UNO kaartspel!

  Meer info
  € 42,95

  Niet in voorraad

 • UNO Wild Jackpot Spel

  UNO Wild Jackpot Spel een nieuw draai aan het klassieke UNO spel. Nu met Jackpot kaarten, trek aan de hendel van de speelautomaat en jackpot! Schrijf je eigen regels!

  Meer info
  € 39,99

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst