WSOP Plastic Pokerkaarten Blauw door Fournier


World Series of Poker 100% plastic pokerkaarten van het speelkaarten merk Fournier. De WSOP is een wereldberoemde serie van 57 poker toernooien welke jaarlijks gehouden worden in Las Vegas.

Speel nu thuis poker met de beste casino pokerkaarten die er te koop zijn: de WSOP kaarten van Fournier.

Geen voorraad meer
 

WSOP Plastic Pokerkaarten Blauw door Fournier

De World Series of Poker (WSOP) is een wereldberoemde serie van 57 pokertoernooien welke jaarlijks gehouden worden in Las Vegas. De winnaar van elk event ontvangt een WSOP armband en een geldprijs gebaseerd op het aantal deelnemers en de buy-in bedragen. Een World Series of Poker armband wordt beschouwd als de meest begeerde prijs of trofee die een pokerspeler kan winnen, de belangrijkste bracelet is die van het Main Event van de WSOP. De serie wordt afgesloten met het $10.000 No-Limit Hold'em Main Event. De winnaar van de World Series of Poker Main Event wordt beschouwd als de wereldkampioen poker.

World Series of Poker®, WSOP en aanverwante designs zijn handelsmerken van Harrah's Interactive Entertainment, Inc. Fournier toestemming voor gebruik.

Meer informatie
Merk Fournier
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Jumbo index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten 100% Plastic Kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:WSOP Plastic Pokerkaarten Blauw door Fournier
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.