Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

KEM Playing Cards Jacquard Rood en Groen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

KEM plastic playing cards zien er anders uit en voelen anders, omdat KEM speelkaarten echt anders zijn. KEM, de meest begeerde 100% plastic speelkaarten. KEM speelkaarten blijven schoon, helder, fris en flexibel gedurende hun gehele levensduur en deze KEM playing cards Jacquard rood en groen zijn nu online te koop in onze playing cards shop.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 37,95
€ 37,95

Klanten kochten ook

+ +
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 92,85

  1.    Huidig productKEM Playing Cards Jacquard Rood en Groen
  2.    Kaartmat zwart
  3.    Poker Dealer Puck

Productbeschrijving

Details

KEM Playing Cards Jacquard Rood en Groen

KEM plastic speelkaarten, elite speelkaarten voor kaartspelers, KEM heeft zijn reputatie als de beste plastic speelkaarten ter wereld zeker verdiend. KEM plastic speelkaarten zijn de enige kaarten die de klassieke snap en het gevoel van papier biedt met de ongeëvenaarde duurzaamheid en de echtheidskenmerken van plastic speelkaarten.

Alleen echte KEM speelkaarten zijn gemaakt van 100% plastic cellulose acetaat, ze zijn sterk maar toch zeer flexibel tijdens het schudden. Ze gaan langer mee dan alle andere 100% plastic speelkaarten. Ze schudden zeer goed en zijn praktisch onmogelijk om te markeren of te deuken. Deze KEM playing cards Jacquard rood en groen hebben 56 speelkaarten gemaakt van 100% plastic cellulose acetate inclusief 2 jokers, een poker ranking kaart en een KEM informatie speelkaart en wordt geleverd in een zwarte plastic kaartdoos met deksel.

KEM® speelkaarten zijn de beste speelkaarten die er momenteel te koop zijn, KEM plastic playing cards niet blootstellen aan extreme temperaturen.

KEM POKER PLASTIC PLAYING CARDS

WIDE JUMBO

Made in the USA door USPCC

US Pat. Office

Extra informatie

Extra informatie

Merk KEM
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Jumbo Index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood en groen
Materiaal Kaarten Plastic acetate kaarten
Verpakking Kaarten Dubbel deck plastic box

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: KEM Playing Cards Jacquard Rood en Groen

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.